«Μάνεα, Κραφθ και Σβένσον στην λίστα του Παναθηναϊκού!»

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός δεξιού μπακ και το «zcj.ro» φέρνει στο προσκήνιο τρία ονόματα παικτών που αγωνίζονται στο εξωτερικό, οι οποίοι φέρονται να βρίσκονται στην λίστα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ειδική αναφορά γίνεται στον Κρίστιαν Μάνεα, ο οποίος ανήκει στην Κλουζ αλλά θα μπορούσε να αποχωρήσει, ενώ από εκεί και πέρα παρατίθενται και τα ονόματα των Έμιλ Κραφθ (της Νιούκαστλ) και Γιόνας Σβένσον (της Ντεμίρσπορ).

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Ρουμάνος διεθνής θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή σε μία ομάδα που θα αγωνιστεί στα προκριματικά της σημαντικότερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Μετά από μια καλή σεζόν, ο Κρίστιαν Μάνεα θα μπορούσε να αποχωρήσει από την Κλουζ. Ο δεξιός μπακ βρίσκεται στο στόχαστρό ομάδας που αγωνίζεται στα προκριματικά του UEFA Champions League.

Τον Ρουμάνο διεθνή θέλει ο Παναθηναϊκός και βρίσκεται στη λίστα μαζί με άλλους δύο ποδοσφαιριστές.

Οι υπόλοιποι παίκτες που παρακολουθεί η ομάδα  με προπονητή τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ο Σουηδός Έμιλ Κράφθ (Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ) και ο Νορβηγός Γιόνας Σβένσον, ο οποίος αγωνίζεται στην Ντεμίρσπορ.

Ο Παναθηναϊκός Αθηνών τερμάτισε δεύτερος στην εγχώρια διοργάνωση πίσω από την ΑΕΚ και θα παίξει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, όπου θα συναντήσει την ουκρανική Ντνίπρο.

Την περασμένη σεζόν, ο Κρίστιαν Μάνεα (25 ετών) αγωνίστηκε σε 46 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σκόραρε 5 φορές και έδωσε 6 ασίστ».

Από το Blogger.