«Κλείνει» άμεσα στόπερ η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ έχει θέσει προτεραιότητες και τώρα πατάει γκάζι για μεταγραφή στόπερ, με ραγδαίες εξελίξεις να αναμένονται εντός των επόμενων ωρών!

Ως τώρα, η Ένωση κινήθηκε δίχως βιασύνη αναζητώντας τον εκλεκτό της για το κέντρο της άμυνας. Η περίπτωση του «τσουχτερού» Νέστορ Αραούχο που αποτελεί δίχως αμφιβολία μια δύσκολη περίπτωση έπαιξε αρκετά, αλλά από τον Δικέφαλο ξεκαθαρίστηκε αρκετές φορές πως δεν είναι αυτός ο στόπερ που βρίσκεται στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» μεταγραφικής λίστας.

Τις τελευταίες ώρες παρατηρείται αυξημένη κινητικότητα αναφορικά με τη μεταγραφή κεντρικού αμυντικού με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έχουν «κλειδώσει» τον στόχο τους και να κινούνται για την απόκτησή του. Μάλιστα, είναι ξεκάθαρο πως ο Ματίας Αλμέιδα θέλει τον κεντρικό του αμυντικό να ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Ολλανδία στις 27 Ιουνίου ώστε να δουλέψει μαζί του.

Πέρυσι τόσο ο Ντομαγκόι Βίντα, όσο και ο Αρόλντ Μουκουντί καθυστέρησαν να φτάσουν και δεν έκανα προετοιμασία μαζί με το υπόλοιπο σύνολο του Αλμέιδα με τη δουλειά του Αργεντινού να πηγαίνει πίσω.

Στο Μπουργκ Χάαμσταντ όπου θα βρεθεί η Ένωση από τις 27 Ιουνίου (μέχρι 14 Ιουλίου) θέλει ο Πελάδο να έχει τον στόπερ που θα αντικαταστήσει τον Τζαβέλλα και θα είναι ισάξιος των Βίντα-Μουκουντί.

Η ΑΕΚ στις 8-9 Αυγούστου και στις 15 του ίδιου μήνα θα δώσει δύο πολύ κρίσιμα ματς. Στόχος να πάει στα πλέι οφ του Champions League, να διεκδικήσει εκεί μία ακόμη πρόκριση και να μπει στους ομίλους που θα την… εκτοξεύσουν σε κάθε επίπεδο.

Από το Blogger.