Τα δεδομένα για όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε φέτος μια τραγική χρονιά και έχασε όλους τους τίτλους, τερματίζοντας παράλληλα στις χαμηλότερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα στην Euroleague.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην επόμενη σεζόν, με τον Αταμάν να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας, τον Σάνι Μπετσίροβιτς να έρχεται ως GM και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να έχει προαναγγείλει την δημιουργία μιας ομάδας ικανής να επιστρέψει στην κορυφή.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, από το φετινό ρόστερ που δεν κατάφερε να δείξει και να πετύχει τίποτα, ελάχιστοι παίκτες θα έχουν θέση στο ρόστερ. Και ειδικά στο κομμάτι των ξένων, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσουν άπαντες από την ομάδα!

Νέιτ Γουόλτερς, Ντέρικ Γουίλιαμς και Αρτούρας Γκουντάιτις ήταν δεδομένο ότι θα αποχωρούσαν, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους Ματέους Πονίτκα και Πάρις Λι. Ερωτηματικό υπάρχει για τους Γκριγκόνις και Τόμας, με τον πρώτο να έχει «κλειστό» συμβόλαιο και τον δεύτερο να έχει οψιόν στην πλευρά της ομάδας, με τον Αταμάν να παίρνει την οριστική απόφαση.

Όσον αφορά τους Έλληνες, για τον Γιώργο Παπαγιάννη θα γίνει φυσικά προσπάθεια ανανέωσης, παρ’ ότι παρουσιάστηκε πολύ κατώτερος των περιστάσεων όλη την χρονιά. Πρόκειται όμως για έναν παίκτη που δεν μπορεί να αντικατασταθεί από την ελληνική αγορά και έτσι η παραμονή του θα έχει πολύ μεγάλη σημασία στον σχεδιασμό.

Μποχωρίδης και Γιώργος Καλαϊτζάκης θα αποτελέσουν παρελθόν, όπως και ο Νίκος Παππάς, ενώ στην ομάδα θα συνεχίσουν δεδομένα οι Λευτέρης Μαντζούκας και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Ο Αγραβάνης πραγματοποίησε θετικές εμφανίσεις και η απόφαση για την παραμονή του θα παρθεί από τον Αταμάν, ενώ Αβδάλας και Σαμοντούροβ ενδέχεται να δοθούν δανεικοί για να βρουν χρόνο συμμετοχής.

Από το Blogger.