ΑΕΚ: «Αποφασισμένοι να τελειώσουμε οριστικά το προβληματικό φαινόμενο χρήσης καπνογόνων και κροτίδων»

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαρίστησε τους φιλάθλους της για την ανταπόκριση στις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας και ταυτόχρονα τόνισε πως «τελειώνει» οριστικά το φαινόμενο της χρήσης καπνογόνων και κροτίδων στην “OPAP Arena”, επικαλούμενη και τα παράπονα πολλών κατόχων.

Η ανακοίνωση

«Αγαπητές/οι φίλες και φίλοι της ομάδας μας,

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα ήθελε, αρχικά, να σας ευχαριστήσει για την ιδιαίτερα αυξημένη ανταπόκρισή σας στην διάθεση των φετινών εισιτηρίων διαρκείας για την OPAP ARENA, που αποδεικνύει την αναγνώριση στο έργο του Ματίας Αλμέιδα και των ποδοσφαιριστών μας, οι οποίοι οδήγησαν την ΑΕΚ στην κατάκτηση του Νταμπλ έπειτα από 45 χρόνια!

Παράλληλα, όμως, με αυτή την απίστευτη ανταπόκριση, η οποία έχει ξεπεράσει ακόμη και την αντίστοιχη της περσινής χρονιάς – ρεκόρ, γινόμαστε αποδέκτες και του εντονότατου προβληματισμού πολλών κατόχων διαρκείας της ομάδας μας στο πλαίσιο της διαδικασίας ανανέωσης της κάρτας τους.

Αιτία είναι η επαναλαμβανόμενη χρήση πυρσών και κροτίδων από μέρος οπαδών μας κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν.

Τα φαινόμενα αυτά:

α) είναι επιβαρυντικά για άτομα με συγκεκριμένα προβλήματα υγείας.

β) είναι επικίνδυνα για την υγεία των μικρών παιδιών που βρίσκονται στις εξέδρες.

γ) συχνά δημιουργούν αγωνιστικό πρόβλημα στην ίδια την ομάδα μας, είτε στο αναπνευστικό σύστημα των ποδοσφαιριστών μας, είτε στον ρυθμό του παιχνιδιού εξαιτίας των διακοπών που προκαλούνται, κυρίως μετά την επίτευξη γκολ.

δ) επιφέρουν αλλεπάλληλες ποινές εις βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ από την αθλητική δικαιοσύνη.

Για όλους αυτούς τους λόγους, πρωτίστως υγείας, αλλά και αγωνιστικούς, η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ οριστικά αυτό το -άκρως προβληματικό- φαινόμενο της χρήσης καπνογόνων και κροτίδων, από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της νέας σεζόν, με δεδομένη και την επιστροφή της ομάδας μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στις οποίες το πλαίσιο ποινών είναι πολύ αυστηρότερο.

Η αρχή έγινε ήδη με τον εντοπισμό και την απαγόρευση εισόδου στο γήπεδό μας του υπαίτιου για τη ρίψη της φωτοβολίδας στον αγώνα-φιέστα της ομάδας μας με τον Βόλο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, σίγουρη για την ανταπόκρισή τους, καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να σταθούν αρωγοί της προσπάθειας αυτής, ώστε να απολαύσουμε χωρίς προβλήματα τους αγώνες της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη και κάθε παιχνίδι στην OPAP ARENA να είναι γιορτή».

Από το Blogger.