Ιστορικό ρεκόρ στην ΑΕΚ με 25.802 πωλήσεις διαρκείας

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω ανακοίνωσης της έκανε γνωστό πως ολοκληρώθηκε η διαδικασία ηλεκτρονικής πώλησης εισιτηρίων διαρκείας για τις εγχώριες διοργανώσεις της σεζόν 2023-24, με τον αριθμό να φτάνει τις 25.802. 

Το εν λόγω νούμερο αναμένεται να μεγαλώσει περισσότερο, αφού την προσεχή Δευτέρα 24/07 θα συνεχιστεί η διάθεση διαρκείας τηλεφωνικά αλλά και μέσω e-mail, για τα παιχνίδια της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το προηγούμενο ρεκορ της ΑΕΚ χρονολογείτε τη σεζόν 2007-08 όταν ο κόσμος είχε αγοράσει 25.495 διαρκείας, εποχή που η Ένωση έδινε τους εντός έδρας αγώνες της στο ΟΑΚΑ και πρόεδρος του συλλόγου ήταν ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας ηλεκτρονικής πώλησης εισιτηρίων διαρκείας για τις εγχώριες διοργανώσεις της σεζόν 2023-2024.

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσης, πως ήδη έχει καταγραφεί ιστορικό ρεκόρ διάθεσης διαρκείας για την ομάδα μας, καθώς έχουν μέχρι σήμερα πωληθεί 25.802 εισιτήρια για τους αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου, για την νέα σεζόν!

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, τον μοναδικό κόσμο της ΑΕΚ, για την απίστευτη ανταπόκριση που δημιούργησε αυτή την ιστορική επίδοση στις πωλήσεις διαρκείας. Ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν πάντα η μεγάλη της δύναμη και το αποδεικνύει και φέτος με τρόπο που ξεπερνά και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί πως συνεχίζεται από την ερχόμενη Δευτέρα (24/7) η διάθεση διαρκείας για τις εγχώριες διοργανώσεις τηλεφωνικά, αλλά και μέσω email στην διεύθυνση tickets@aekfc.gr, στην οποία μπορούν να απευθύνονται όσοι ενδιαφέρονται για αγορά. Πρόκειται για εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων στις V.I.P θύρες της OPAP ARENA.

Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται και η πώληση των συνδεσμιακών εισιτηρίων διαρκείας.»

Από το Blogger.