Ματίας Αλμέιδα: Κάποιες στιγμές η ομάδα έδειξε αυτό που προσπαθούμε να βγάλουμε και κάποιες άλλες φάνηκε ότι είμαστε στην προετοιμασία

Ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του αμέσως μετά το φιλικό με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η ΑΕΚ έδειξε κάποιες στιγμές αυτό που δουλεύουν στην Ολλανδία με την καθημερινή σκληρή δουλειά.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ 1-0 στο πρώτο φιλικό της στην Ολλανδία, ωστόσο έβγαλε κάποια θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της. Αυτό σημείωσε και ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς, τονίζοντας ότι οι παίκτες του έδειξαν ορισμένες στιγμές αυτά που δουλεύουν, αλλά και κάποιες ότι είναι ακόμα σε φάση προετοιμασίας.

Παράλληλα ο Αργεντινός κόουτς σημείωσε ότι θα αξιοποίησει τα φιλικά παιχνίδια για να μπορέσει να δει τους νέους παίκτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα στο AEK TV: "Είναι η πρώτη εφαρμογή αυτών που δουλεύουμε σε έναν αγώνα. Μόλις ενσωματώθηκε η πλειοψηφία των παικτών στην αποστολή. Κάποιες στιγμές η ομάδα έδειξε αυτό που προσπαθούμε να βγάλουμε και κάποιες άλλες φάνηκε ότι είμαστε στην προετοιμασία.

Θα εκμεταλλευτούμε αυτά τα ματς για να δούμε πολλούς νέους παίκτες. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, το βλέπω σαν μέρος της προετοιμασίας, οπότε αυτό έχουμε να κάνουμε".

Από το Blogger.