Φουλάρει για Μίροτιτς ο Ολυμπιακός

Ο Σάσα Βεζένκοφ αποχωρεί από τον Ολυμπιακό με προορισμό το ΝΒΑ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τους αδερφούς Αγγελόπουλους καλούνται να βρουν το ιδανικότερο φιτ στο ρόστερ για να μετριαστεί όσο το δυνατό περισσότερο η απώλεια του Βούλγαρου πάουερ φόργουορντ.

Ο εκλεκτός των ερυθρολεύκων είναι ο Νίκολα Μίροτιτς ο οποίος είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Ολυμπιακό εδώ και περίπου μια εβδομάδα και οι επαφές εχουν προχωρήσει σε σημείο που μπορούμε να μιλάμε για πολύ προχωρημένο στάδιο και τις δυο πλευρές να είναι πολύ κοντά.

Ο Ολυμπιακός έχει ρίξει στο.. τραπέζι του Μαυροβούνιου σταρ 5.600.000 ευρώ για διετές συμβόλαιο, με τον ίδιο τον παίκτη να παρουσιάζεται θετικός και κολακευμένος από την προσέγγιση και το πώς του δείχνει την επιθυμία συνεργασίας η διοίκηση.

Το... κόλλημα για την ώρα είναι το γεγονός ότι ο έμπειρος φόργουορντ έχει συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα που θέλει να τον αποδεσμεύσει και βρίσκεται σε φάση πίεσης προς τους Καταλανούς για να πάρει όσο το δυνατό περισσότερα  προκειμένου να αποδεσμευθεί.

O Γιώργος Μπαρτζώκας έχει σαν πρώτη επιλογή για αντι-Βεζένκοφ τον επί σειρά ετών σταρ του ΝΒΑ ο οποίος παίρνει 4.500.000 ευρώ στη Μπαρτσελόνα και θέλει για να αποχωρήσει να έχει το υψηλότερο όφελος από το συμβόλαιο της επόμενης σεζόν.

Από το Blogger.