Ο Γιάννης Καραλής απάντησε στον Κώστα Καραπαπά!

Ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής με ανάρτησή του στο Instagram απάντησε στα μυθεύματα και τις ιστορίες για αγρίους που ανέφερε στο Instagram ο εκ των αντιπρόεδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς!

«Μιλάνε για unfair διαπραγματεύσεις οι…”Λαζαροι”!!! Μαααααλιστα…», ανέφερε αρχικά στην ανάρτησή του ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής και πρόθεσε: «Αφού όμως τους αρέσει το παιχνιδάκι των “αποκαλύψεων”, πάμε: α) ΠΟΙΟΣ πρόσφερε 8 μύρια (10 με τα bonus) για τον Pineda, ώστε να ΜΗΝ τον αγορασει η ΑΕΚ και να τον πάνε Αγγλία; (Λεπτομέρια: Πριν τις 30/6 ΔΕΝ ήταν ελεύθερος). β) Διπλά ή τριπλά έταζαν προμήθεια στον ατζέντη του για να “χαλάσει” την παραμονή στην ΑΕΚ; γ) Ποιος επέμενε να ΜΗΝ μπει ο όρος για “μη δανεισμό στον ΟΣΦΠ”, που έβαζε στο τραπέζι ο μάνατζερ του Μεξικανού ως προαπαιτούμενο;».

Και καταλήγοντας ο Γιάννης Καραλής επισημαίνει: «Και για να τελειώνουμε με τα ερυθρόλευκα στρουμφάκια: Τα συγχαρητήρια που θυμάμαι εγώ ήταν μετά τον τελικό του κυπέλλου. Γιατί κάπως έτσι αντί να τρέχουν και να μην φτάνουν έχουν λίγο χρόνο παραπάνω μπας και…σουλουπωθουν. Υ.γ Και στην τελική, η ΑΕΚ τον Πινέδα, που τον ήθελε, τον κράτησε εδώ. Ο Μπακαμπού, που τον ΘΕΛΑΤΕ, πήγε στο Ντουμπάι!» 


Από το Blogger.