«Συμφώνησε με Τσιντόζιε Αβαζίεμ ο Παναθηναϊκός»

Ο Τσιντόζιε Αβαζίεμ από την Μποαβίστα έχει επιλεγεί ως ο επιθυμητός παίκτης και πλέον αναμένεται η συμφωνία με την ομάδα του για να ολοκληρωθεί το deal.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει σημερινό δημοσίευμα από τη Νιγηρία, που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες και αναφέρει ότι υπάρχει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, με τους «πράσινους» να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Μποαβίστα, η οποία κοστολογεί τη μεταγραφή του παίκτη στα 3 εκ. ευρώ.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας owngoalnigeria.com αναφέρεται ειδικά στη μεταγραφή του Εμμανουέλ Εκόνγκ στον ΠΑΟΚ και συνεχίζει με την αναφορά στον Αβαζίεμ και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

« Ο Αβαζίεμ είχε μια αρκετά καλή σεζόν στην Κροατία την οποία βοήθησε να κατακτήσει το Κύπελλο Κροατίας, έκανε 36 εμφανίσεις πετυχαίνοντας πέντε γκολ και έδωσε μία ασίστ. Ωστόσο, η κροατική ομάδα δεν μπόρεσε να τα βρει με την Μποαβίστα για την μεταγραφή του.

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Αβαζίεμ και το μόνο που μένει είναι η συμφωνία με την ομάδα. το κόστος. Η Μποαβίστα θα απαιτήσει για περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ, αλλά με ποσοστό μεταπώλησης που θα οριστεί αν προχωρήσει το θέμα.

Η Μποαβίστα έδωσε 5 εκατ. ευρώ για να τον  κάνει δικό της από την Πόρτο ενώ έχει δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο με τον Αβαζίεμ».

Από το Blogger.