Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Μίχαϊλιουκ!

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού φαίνεται πως βρίσκεται και ο Σβι Μίχαϊλιουκ, με την περίπτωσή του βέβαια να μην είναι καθόλου εύκολη.

Παναθηναϊκός: Το σκέφτεται για ανατροπή με Γκριγκόνις ο Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός αναζητά έναν παίκτη στο «2» – «3», για να συμπληρώσει το ρόστερ του, με το όνομα του Σβι Μίχαΐλιουκ να βρίσκεται στο προσκήνιο, αποτελώντας βέβαια μια πολύ δύσκολη περίπτωση.

Ο 26χρονος Ουκρανός αγωνίζεται από το 2018 στο NBA, έχοντας περάσει από Λέικερς, Πίστονς, Θάντερ, Ράπτορς, Νικς και Χόρνετς, μετρώντας συνολικά 252 συμμετοχές στην Regular Season, έχοντας 6.6 πόντους, 1.8 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 36% στο τρίποντο σε 16.7 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Ο συγκεκριμένος παίκτης αναζητά βέβαια ένα συμβόλαιο στο NBA και έχει θέσει ως προτεραιότητα την άλλη μεριά του Ατλαντικού, όμως δεν αποκλείεται να βγει στην ευρωπαϊκή αγορά, κάτι που… αυτόματα θα ενεργοποιήσει την περίπτωσή του για τον Παναθηναϊκό.

Αποτελεί δεδομένα έναν αθλητή που μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα την ποιότητα του ρόστερ της ομάδας και θα… τρελάνει ακόμα περισσότερο τον κόσμο! Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει κάτι, με τον Μίχαϊλιουκ να αναζητά κάτι καλό στο NBA και να έχει ως… plan την Ευρώπη, στην οποία μπορεί να κάνει την διαφορά.

Από το Blogger.