«Προκαλεί τρόμο ο Παναθηναϊκός – Φτιάχνει dream team!»

Ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη ενόψει της επόμενης σεζόν, έχοντας φέρει στο ΟΑΚΑ παίκτες εγνωσμένης αξίας αλλά και τον πιο επιτυχημένο προπονητή της Ευρώπης την τελευταία 5ετία, με στόχο την δημιουργία μιας ομάδας που θα επιστρέψει στην κορυφή.

Μετά και την «βόμβα» με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, η «AS» ανέλυσε το μεταγραφικό σχεδιασμό των πρασίνων και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αρμάδα του Εργκίν Αταμάν, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Η ευρωπαϊκή αγορά… καίγεται και ο Παναθηναϊκός είναι ο βασικός υπεύθυνος».

«Οι μεταγραφές του προκαλούν τρόμο» προσέθεσε στην συνέχεια, για να ακολουθήσει η ανάλυση του προφίλ του Τούρκου τεχνικού και κάποιων παικτών όπως ο Κώστας Σλούκας. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην υπάρξει αναφορά και στον Ερνανγκόμεθ, για τον οποίον γράφτηκε πως: «Η πιο λαμπερή μεταγραφή στην φετινή αγορά ήταν αυτή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ».

«Οι μεταγραφικές κινήσεις μπορεί να ολοκληρωθούν με τον Μπαλτσερόφσκι, με τον Παναθηναϊκό να φτιάχνει μια dream team» ήταν το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε το δημοσίευμα.

Από το Blogger.