Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο φέρεται να προτάθηκε στον Παναθηναϊκό - Ενδιαφέρεται για τον Μαρσέλο Γουέινγκαντ

Ο Παναθηναϊκός κινείται στην αγορά για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ και ενός δεξιού μπακ και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες.

Το όνομα του Τιεμουέ Μπακαγιόκο φέρεται να προτάθηκε στον Παναθηναϊκό για τη θέση του αμυντικού χαφ.

Σύμφωνα με τους Γάλλους, ο ποδοσφαιριστής έχει προταθεί τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στη Φενέρμπαχτσε, αλλά πρόκειται για τρομερά δύσκολη περίπτωση.

Ο 28χρονος Γάλλος μέσος έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι κι αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Η αγγλική ομάδα τον απέκτησε πριν έξι χρόνια από τη Μονακό έναντι 40 εκατ. ευρώ, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά. Την τελευταία τετραετία αγωνίστηκε δανεικός σε Μίλαν, Μονακό και Νάπολι.

Όσον αφορά τον δεξιό μπακ, στην Αργεντινή αποκαλύπτουν ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μαρσέλο Γουέινγκαντ της Μπόκα Τζούνιορς.

Ανθρωπος του τριφυλλιού επικοινώνησε με την πλευρά του 23χρονου άσου της Μπόκα Τζούνιορς, με το ρεπορτάζ να σημειώνει ότι ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να ξεκινήσει άμεσα διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Ο Γουέιγκαντ έχει συμβόλαιο για 1,5 χρόνο ακόμα με την Μπόκα, με την οποία μετράει συνολικά 22 συμμετοχές, με 2 γκολ και 4 ασίστ την τρέχουσα σεζόν. 

Από το Blogger.