Αμφίβολο το μέλλον του Λοντίγκιν στον Παναθηναϊκό

Όπως είναι γνωστό, ο Παναθηναϊκός κινείται στην μεταγραφική αγορά κυρίως για μέσο, αλλά κοιτάζονται και παίκτες για την θέση του δεξιού μπακ. Ωστόσο, δεν είναι οι μόνες θέσεις, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του εξετάζουν και μια αλλαγή στο ρόστερ στην θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Ο λόγος για τον Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος πέρα από το Ρώσικο ενδιαφέρον που υπάρχει για αυτόν, υπάρχει πολύ ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Πανσερραϊκού, στην επιστροφή της Σερραϊκής ομάδας στην Super League. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της ομάδας των Σερρών στον μεταγραφικό της σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, θέλοντας να προσθέσει στο δυναμικό της έναν ποιοτικό τερματοφύλακα για την σεζόν που έρχεται στην Super League.

Μια από τις περιπτώσεις αντίστοιχα που έχει «κυκλώσει» ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον αντικαταστάτη του, εφόσον ο πρώτος μετακινηθεί στις Σέρρες, είναι αυτή του Χρήστου Μανδά. Ο 22χρονος άλλοτε τερματοφύλακας του Ατρομήτου και νυν του ΟΦΗ, πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά με τους Κρητικούς κερδίζοντας αρκετές φορές τα εύσημα για τις εμφανίσεις του και την σταθερότητα κάτω από τα δοκάρια της Κρητικής ομάδας.

Από το Blogger.