«Οι φίλοι της ΑΕΚ θα γίνουν γκούλας»

Εχουν ξεπεράσει κάθε όριο απανθρωπιάς οι Κροάτες και λένε, αλλά κυρίως γράφουν, ό,τι τους κατέβει! Ετσι, σε μια προκλητική ανάρτηση στο facebook, ο πρώην επικεφαλής των Bad Blue Boys Ντένις Σέλερ ανέφερε πως οι φίλοι της ΑΕΚ θα γίνουν κρέας για γκούλας.

Μιλάμε για εμετική ανάρτηση (χωρίς καμία αντίδραση από την κροατική κυβέρνηση ή την Ντιναμό) από Σέλερ, που έχει πολεμήσει και στην Ουκρανία με το Τάγμα Aζόφ.

Ο πρώην επικεφαλής των Bad Blue Boys ανέβασε μια φωτογραφία με τον δικηγόρο Νταβόριν Κάρατσιτς, που χθες προκαλούσε δηλώνοντας πως «οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα που υπάρχουν. Είναι ανθρώπινα σκουπίδια, ναρκομανείς, αριστεροί και αναρχικοί, που πετούν μολότοφ και ποδοπατούν κεφάλια», και εν συνεχεία έκανε μια ανάρτηση που προκαλεί εμετό και δείχνει το… πνεύμα των δολοφόνων που σκότωσαν τον Μιχάλη και προκάλεσαν τα θλιβερά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Για τους Τούρκους πρόσφυγες (σ.σ.: εννοεί τους φίλους της ΑΕΚ) και τους βρικόλακες Ρώσους λέμε “καλώς τα κρεμμύδια, τις ντομάτες, τις πιπεριές, το πεπερόνι και τις πατάτες σε αφθονία” – για ένα καλό γκούλας χρειαζόμαστε μόνο κρέας» ανέφερε. Δυστυχώς, αυτοί οι «άνθρωποι» ζουν ελεύθεροι στις κοινωνίες…

Από το Blogger.