«Οκτώ παίκτες της Ντνίπρο υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση στην Αθήνα!»

Με πολλά προβλήματα φέρεται πως κυλά η προετοιμασία της Ντνίπρο λίγες ώρες πριν την αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στη «Λεωφόρο», στη ρεβάνς του 3-1 της Σλοβακίας.

Σύμφωνα με τον Ουκρανό ρεπόρτερ, Βολοντίμιρ Ζβερόβ, επικρατεί συναγερμός στις τάξεις των φιλοξενούμενων μετά τη διανυκτέρευσή τους στην Αθήνα, καθώς 15 μέλη της αποστολής εκ των οποίων οκτώ ποδοσφαιριστές εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης και είναι αμφίβολοι για την αποψινή αναμέτρηση (1/8, 20:30).

Το ίδιο ρεπορτάζ κάνει λόγο για συμπτώματα και σε μέλη που δεν δείπνησαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και οι οποίοι ήπιαν μόνο νερό κι έφαγαν μπανάνες που είχε αφήσει το προσωπικό του ξενοδοχείου κατά την υποδοχή τους, με τους ιθύνοντες του κλαμπ να προμηθεύονται όσα χρειάζονταν από κοντινό σουπερμάρκετ.

Μάλιστα, στην Ντνίπρο επικρατεί γενικευμένη δυσαρέσκεια με τις οργανωτικές συνθήκες και τη φιλοξενία που εισέπραξαν το τελευταίο 24ωρο στη χώρα μας, αναφέροντας χαρακτηριστικά ως παράπονα ότι δεν υπήρχαν πετσέτες στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων του «Απ. Νικολαΐδης» μετά την προπόνησή τους, καθώς και ότι το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή καθυστέρησε 30 λεπτά και αντί να διαβεί από τον κοντινότερο δρόμο για το ξενοδοχείο περιφερόταν άσκοπα στους δρόμους για αρκετή ώρα.
 

Από το Blogger.