Περιμένει με… υπομονή κάτι καλύτερο στο NBA ο Μίχαλιουκ – Καταρχήν συμφωνία με Παναθηναϊκό!

Ο Σβι Μίχαλιουκ είναι ο τελευταίος στόχος του Παναθηναϊκού για να καλύψει τις θέσεις «2» και «3», με τον ίδιο να περιμένει… υπομονετικά κάτι καλύτερο από την πρόταση των Σέλτικς στο NBA! 

 Ο παίκτης έχει συμφωνήσει προφορικά μέσω του ατζέντη του πως εάν περάσει τον Ατλαντικό θα είναι για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δείχνει να έχει… υπομονή και επιμονή να βρει κάτι καλύτερο στο NBA από το «πακέτο» που του προσφέρουν οι Σέλτικς.

Ο Ουκρανός σταρ θεωρεί πως είναι στην καλύτερη του ηλικία, νιώθει πως εάν γυρίσει στην Ευρώπη δεν θα υπάρχει γυρισμός στον «μαγικό κόσμο», για αυτό και ψάχνει ένα καλό «πακέτο» ρόλου και χρημάτων σε ομάδα του NBA!

Από την άλλη, μέσω του ατζέντη του εξετάζει και ευρωπαϊκές προτάσεις, με τις ομάδες που έχουν κάνει κρούση να μην είναι λίγες, ωστόσο το «τριφύλλι» είναι το ακλόνητο φαβορί για την απόκτησή του, εάν τελικά αποφασίσει να έρθει στην Γηραιά Ήπειρο. 

Τόσο το γεγονός πως ο Μίχαλιουκ θα ψάξει υπομονετικά το… κάτι καλύτερο στο NBA, τόσο το ότι οι «πράσινοι» δεσμεύουν τον Γκριγκόνις με κλειστό συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο και την πληρότητα του «τριφυλλιού» στις άλλες θέσεις, κάνουν και τις δυο πλευρές να μην… βιάζονται να επιτύχουν την συμφωνία.

Ο Ουκρανός σταρ θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να βρει το τέλειο «πακέτο» στον «μαγικό κόσμο» και ο Παναθηναϊκός έχει την δυνατότητα να τον περιμένει να αποφασίσει. Κάτι που σημαίνει πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα βάλει τους δικούς του οικονομικούς όρους στο τραπέζι, και σε καμία περίπτωση δεν θα χρειαστεί να πληρώσει υπεραξία, αφού έχει χειριστεί άψογα το θέμα του Ουκρανού γκαρντ-φόργουορντ.

Ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια των τελευταίων ετών, με τις περιπτώσεις των Μίχαλιουκ, Ντόρσεϊ (συνεχίζει να απασχολεί το «τριφύλλι») και τον Γκριγκόνις να είναι τα υποψήφια τελευταία κομμάτια του παζλ!

Από το Blogger.