Θόδωρος Καρυπίδης: «Ήμασταν φίλοι με τον Μαρινάκη – Τώρα μας κυνηγάει παντού!»

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη Θόδωρος Καρυπίδης, μίλησε στο «Yellow Radio» για διάφορα θέματα που αφορούν την ομάδα του και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις σχέσεις του με τους μεγαλομετόχους των υπόλοιπων ομάδων.

Ενδιαφέρον είχαν τα όσα είπε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για τον οποίον τόνισε ότι στο παρελθόν ήταν φίλοι, όμως πλέον το αφεντικό του Ολυμπιακού… κυνηγάει παντού τον Άρη, μετά από μια ισοπαλία ανάμεσα στις δύο ομάδες!

Όσον αφορά τον Μελισσανίδη, τόνισε ότι έχει μια καλή σχέση, ενώ για τον Αλαφούζο δεν ανέφερε κάτι συγκεκριμένο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν έχουμε καμία σχέση. Μόνο τυπική με κάποιους. Με άλλους δεν μιλάμε καθόλου. Έχουμε μία καλή σχέση με τον Μελισσανίδη. Υπήρχε μία ένταση αλλά τελείωσε. Με τον Μαρινάκη ήμασταν φίλοι. Μετά το 2-2 άλλαξαν τα πράγματα. Αλλιώς ορίζω τη φιλία. Κάποιοι βλέπουν συμφέρον και όχι φιλίες. Μας κυνηγάει παντού. Θέλει να κάνει ζημιά στον Αρη και σε μένα. Παίρνει Υπουργούς για να μην μου δίνουν δουλειές.

Κάθε Κυριακή είμαστε πρώτο θέμα στο Mega. Τον ευχαριστώ που μας τιμάει. Να μην στεναχωριέται για την κατάσταση του Αρη οικονομικά. Είμαστε καλά. Από εκεί και πέρα να τον έχει καλά ο Θεός».

Από το Blogger.