Καραπαπάς: «Αφήστε την ομάδα ήσυχη, ότι γράφεται είναι παραμύθι»

Ανάρτηση στα social media με την οποία έβαλε τέλος στα διάφορα μεταγραφικά σενάρια που ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες έκανε ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθάρισε ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν συμφωνήσει με κανέναν ποδοσφαιριστή για τον Γενάρη ή για το επόμενο καλοκαίρι.

«Με κανέναν λοιπόν δεν έχουμε συμφωνήσει για τον Ιανουάριο και ότι γράφεται δεξιά και αριστερά είναι παραμύθι», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Αφήστε την ομάδα και τους παίκτες μας να συγκεντρωθούν στους στόχους μας».

Η σχετική ανάρτηση:

«Μήπως τώρα που τελείωσαν οι μετεγγραφές μας να σταματήσετε επιτέλους αυτή τη γελοιότητα με τα δεκάδες ονόματα; Τώρα είναι… νέο σπορ να γράφετε ποιον θα πάρουμε τον Γενάρη, το καλοκαίρι ή σε πέντε χρόνια; Με κανέναν λοιπόν δεν έχουμε συμφωνήσει για τον Ιανουάριο και ότι γράφεται δεξιά και αριστερά είναι παραμύθι. Αφήστε την ομάδα και τους παίκτες μας να συγκεντρωθούν στους στόχους μας και βρείτε άλλο τρόπο να προσελκύσετε κοινό σε ιστοσελίδες και εφημερίδες». Από το Blogger.