Ο Κάνααν στη 10άδα των «τρίποντων» ξένων του Ολυμπιακού

Ξέχωρα από όσα έκανε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, με κάποια αξιοσημείωτα επιτεύγματα έφυγαν από την Καρδίτσα κάποιοι ακόμη παίκτες του Ολυμπιακού…

*Ο Αϊζάια Κάνααν είχε 4/7 τρίποντα και με αυτά μπήκε σε δύο λίστες του Ολυμπιακού στη Stoiximan Basket League. Έφτασε τα 68 εύστοχα τρίποντα και μπήκε στη 10άδα των ξένων και στην 30άδα συνολικά των παικτών των «ερυθρόλευκων», αφού ξεπέρασε τον Γιάνις Στρέλνιεκς που είχε 64 στη διετία 2017-19.

*Ο Μουσταφά Φαλ με τη μοναδική τάπα του στο χθεσινό παιχνίδι, έγινε ο 3ος ξενος μπλοκέρ των Πειραιωτών. Ο Γάλλος έφτασε τα 62 κοψίματα και άφησε πίσω του τον Κάιλ Χάινς που είχε 61 στη διετία 2011-13.

*Ο Γιώργος Τανούλης με τους δύο πόντους του, έφτασε και ξεπέρασε τους 200 σε 52 εμφανίσεις στην κατηγορία.

*Ο Λουκ Σίκμα σημείωσε την τρίτη επίδοση 6+ στον συντελεστή ασίστ/λαθών του φετινού Ολυμπιακού έχοντας επτά ασίστ και ένα λάθος. Ο Μουσταφά Φαλ είχε «γράψει» 8 στη βραδιά του triple-double κόντρα στον ΠΑΟΚ mateco (11/3) και 6 στο Μαρούσι (6/0).

Ο Σίκμα ακόμη, σημείωσε την τρίτη μεγαλύτερη επίδοση της φετινής Stoiximan Basket League στον συντελεστή «+/-» έχοντας 36. Μεγαλύτερη είχαν μόνο ο Μιχάλης Λούντζης με το 41 στο ματς του Ολυμπιακού στο Λαύριο και ο Κάιλ Γκάι με το 37 στο ματς του Παναθηναϊκού Aktor με τον Απόλλωνα Carna.

Από το Blogger.