Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με 3-0 του Βόλου

Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, καθώς επικράτησε με 3-0 του Βόλου στο Πανσεσσαλικό. 

Στο πρώτο μισό ο Παναθηναϊκός πήρε τον έλεγχο και είχε δύο καλές στιγμές με τον Μλαντένοβιτς στο 15΄και τον Μαντσίνι στο 16', αλλά και την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 22' από γύρισμα του Ιωαννίδη και αποτυχία του Παλάσιος να σκοράρει από κοντά. Στο 31' ο Ιωαννίδης δεν μπόρεσε να ευστοχήσει μετά από καλή επίθεση, με την πίεση του ΠΑΟ να εντείνεται. Ο Βόλος απείλησε στο 42' με τον Μωραΐτη (κεφαλιά άουτ), ενώ στις καθυστερήσεις ο Ιωαννίδης πέρασε τον Καλογερόπουλο και μπήκε στην περιοχή αλλά αστόχησε από πλάγια θέση.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, ο Βόλος διαμαρτυρήθηκε για δεύτερη κίτρινη στον Μπερνάρ που δεν δόθηκε από τον Βεργέτη στο 48'. Ο Γιοβάνοβιτς έφερε προς το κέντρο τον Μλαντένοβιτς και άφησε την αριστερή πλευρά στον Μαντσίνι που είχε καλή στιγμή στο 53', αλλά τον πρόλαβε ο Μύγας.

Ο Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να βάλει δεύτερο φορ, τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, ο οποίος μόλις πέρασε στο παιχνίδι έβαλε γκολ! Η μπαλιά του Ιωαννίδη στον χώρο ήταν εξαιρετική και ο Σουηδός επιθετικός πλάσαρε όμορφα τον Κόστιτς για το 0-1. Στο 66' ο Παναθηναϊκός βρήκε το δεύτερο γκολ από εκτέλεση φάουλ του Μπερνάρ και κεφαλιά του Γουίλιαν Αράο στο πρώτο δοκάρι, ουσιαστικά καθαρίζοντας το παιχνίδι. Στο 68' είχε μακρινό σουτ ο Βιλένα λίγο άουτ και στο 72' ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ με εναέριο γυριστό σουτ μετά από πάσα του Κώτσιρα έστειλε την μπάλα μέσω Ασλανίδη και δοκαριού στα δίχτυα. Μέσα σε οκτώ λεπτά ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 0-3. Στο 86' ο Γερεμέγεφ είχε μεγάλη ευκαιρία για χατ-τρικ, αλλά ο Κόστιτς έδιωξε σε κόρνερ.

ΝΠΣ Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Σιέλης (68’ Κορνέτ), Άλχο, Τσοκάνης (63’ λ.τρ. Μεταξάς), Γκλάβτσιτς, Κόμπα (67’ Ντέλετιτς), Μύγας (68’ Κίτσος), Γκαρσία, Μωραΐτης (74’ Μπερτόλιο).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σένκεφελντ (82’ Γέντβαϊ), Αράο, Μλαντένοβιτς, Ρουμπέν (61’ Ζέκα), Βιλένα (82’ Τσόκαϊ), Παλάσιος, Μπερνάρ (74’ Κλεϊνχέισλερ), Μαντσίνι (62’ Γερεμέγεφ), Ιωαννίδης.

Από το Blogger.