Ο Ατρόμητος εκμεταλεύτικε τα «δώρα» του Μπρινιόλι και της άμυνας του Παναθηναϊκού και επιβλήθηκε 3-2

Ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα λάθη του Μπρινιόλι και της άμυνας του Παναθηναϊκού, σημείωσε τρία τέρματα και έφτασε σε μια νίκη και μάλιστα με ανατροπή καθώς το τριφύλλι είχε βρεθεί μπροστά στο σκορ στο 38′ της αναμέτρησης με τον Ιωαννίδη.

Εν συνεχεία ένα λάθος του Μπρινιόλι στο 45+2′ και εν συνεχεία δύο ακόμα στο δεύτερο μέρος συνολικά από την άμυνα του Παναθηναϊκού και τον Ιταλό κίπερ έφεραν τον Ατρόμητο μπροστά στο σκορ με 3-1.

Το μόνο που κατάφεραν οι πράσινοι ήταν να μειώσουν στο σκορ λίγο πριν το φινάλε του αγώνα με νέα εκτέλεση πέναλτι του Ιωαννίδη. Το γκολ του Έλληνα επιθετικού όμως δεν ήταν αρκετό και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Ατρόμητο να υποχρεώνει σε ήττα τον Παναθηναϊκό με 3-2.

 Το πρωτό μισάωρο της αναμέτρησης ήταν ανούσιο από πλευράς και των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας αλλά ούτε μια τελική προς την εστία η μία της άλλης.

Στο 31′ οι γηπεδούχοι έκαναν πρώτοι αισθητή την παρουσίας τους όταν σε σέντρα από τα δεξιά ο Βαλένσια πήρε την κεφαλιά με τον Μπρινιόλι εντυπωσιακά να διώχνει σε κόρνερ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός απάντησε όταν ο Κώτσιρας διέσχισε το γήπεδο, έκανε κάθετη πάσα στον Παλάσιος που βγήκε τετ α τετ πλάσαρε με τον Τσιντώτα να διώχνει τη μπάλα, αυτή έφτασε στον Μαντσίνι που γύρισε προς τον Βιλένα ο οποίος έκανε το σουτ και ο Τζαβέλλας με το κεφάλι έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 37′ ο Χουάνκαρ είδε την κίνηση του Παλάσιος μέσα στην περιοχή, του πέρασε τη μπάλα και ο Αργεντινός ανατράπηκε από τον Κεσχρίντα. Ο Ιωαννίδης ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση και παρά την προσπάθεια του Τσιντώτα που βρήκε τη μπάλα με το ένα χέρι κατάφερε να τον νικήσει και να δώσει προβάδισμα στον Παναθηναϊκό για το 0-1.

 Στην τελευταία φάση του πρώτου 45λεπτου ο Ατρόμητος βρήκε γκολ ισοφάρισης μετά από ένα τραγικό λάθος του Μπρινιόλι. Σε εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά ο Έντερ έκανε κίνηση από πίσω και τσίμπησε τη μπάλα προ του Ιταλού που είχε βγει αριστερά και περίμενα να πιάσει τη μπάλα στα χέρια του χωρίς να έχει δει την κίνηση του αρχηγού του Ατρόμητου.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες (90’+5’ Ιμερέκοφ), Κούντε, Ρομπάιγ (87’ Γιουμπιτάνα), Καμαρά (87’ Φριντζόνσον), Βαλένσια, Βέργος.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (68’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Γεντβάι (68’ Αράο), Χουάνκαρ (88’ λ.τρ. Κλεϊνχέισλερ), Ρουμπέν, Βιλένα, Παλάσιος (68’ Σπόραρ), Μπερνάρ, Μαντσίνι, Ιωαννίδης.

Από το Blogger.