Ο Περάντες μπήκε στο κλαμπ των 50+ ασίστ του Κολοσσού

Ο Κολοσσός είχε διπλή ατυχία με τους δύο πόιντ γκαρντ του (Περάντες, Κολοβέρο) να τραυματίζονται. Ο Αμερικανός ωστόσο πρόλαβε να φτάσει σε ένα επίτευγμα μέσα από την παρουσία των 14:35 στο παρκέ. Μοίρασε πέντε ασίστ και με αυτές έγινε ο 39ος στην ιστορία του Κολοσσού H Hotels που έφτασε και ξεπέρασε τις 50.

Ακόμη για τον Κολοσσό H Hotels…

*Ο Άντριου Γκάουντλοκ ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 20 πόντους. Έγινε έτσι ο δεύτερος παίκτης του Κολοσσού H Hotels, μετά τον Λούκα Μπραΐκοβιτς που είχε δύο επιδόσεις 20+ πόντων ενώ μία έχει και ο Πολ Τζόργκενσεν.

*Ο Κολοσσός H Hotels έφυγε από τη Θεσσαλονίκη με ένα αρνητικό ρεκόρ περιόδου, αφού έμεινε στο ένα κλέψιμο, χαμηλότερη και από την επίδοση δηλαδή που είχε μία μέρα νωρίτερα ο Απόλλων Carna στο Περιστέρι (2). Για να βρούμε την τελευταία φορά που η ομάδα της Ρόδου έμεινε στο ένα κλέψιμο, θα πρέπει να γυρίσουμε στην περίοδο 2017-18 όταν περιορίστηκε σε αυτήν την επίδοση στο ματς της 14ης αγωνιστικής απέναντι στο Ρέθυμνο Cretan Kings.

*Η ομάδα του Κούρο Σεγκούρα, έχοντας δύο τάπες και ένα κλέψιμο, ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ στον αμυντικό συντελεστή των δύο αμυντικών κατηγοριών αφού 3 είχε και στο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Carna ενώ την ίδια επίδοση είχε και το Μαρούσι απέναντι στον Προμηθέα.

Από το Blogger.