Ο ΠΑΟΚ έστησε... πάρτι Χριστουγέννων στην Καισαριανή, κερδίζοντας 6-0 την Κηφισιά!

O ΠΑΟΚ στην Καισαριαννή επικράτησε 6-0 της Κηφισιάς με έξι διαφορετικούς σκόρερ, πετυχαίνοντας έτσι τη μεγαλύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, που τον έφεραν ξανά στην κορυφή της Super League.

Ο ΠΑΟΚ θέλησε να τελειώσει από νωρίς το παιχνίδι και φρόντισε μετά τα πρώτα δέκα λεπτά να επιβάλλει τον ρυθμό του. Μάλιστα στο 13' βρήκε δίχτυα με τον Κωνσταντέλια. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έπαιξε κάθετα, συνεργάστηκε με τον Μουργκ και με ωραίο τελείωμα άνοιξε τον δρόμο.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν αλλά τόσο ο Οζέγκοβιτς (στη μεγαλύτερη ευκαιρία) αστόχησε σε κενή εστία ενώ ο Ματέους Σάντος από πλεονεκτική θέση σούταρε με τη μπάλα να περνά από το δεξί δοκάρι.

Το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου κατάφερε για ακόμη μια φορά να ξεδιπλωθεί ιδανικά, όταν ο Ντεσπόντοφ έβγαλε τον Μπράντον Τόμας απέναντι στον Αναγνωστόπουλο και ο φορ του ΠΑΟΚ με ψύχραιμο τελείωμα έκανε το 0-2. Τέρμα το οποίο αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ αλλά στη συνέχεια μέσω VAR μέτρησε κανονικά.

Το τέλειο ημίχρονο για τον «Δικέφαλο» σφράγισε ο Ντεσπόντοφ που με μια λόμπα από ασίστ του Κωνσταντέλια έγραψε το 0-3.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο. Με την Κηφισιά να προσπαθεί να αντιδράσει και τον ΠΑΟΚ να βρίσκει και 4ο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν εξαιρετικά στην αντεπίθεση με τρεις πάσες, ο Μουργκ έγινε ο τελικός αποδέκτης, έκανε την ντρίμπλα και το σκαφτό πάνω από τον Αναγνωστόπουλο για το 4-0.

Στο 67ο λεπτό ο Τόμας βρήκε εκ νέου δίχτυα, ωστόσο το VAR έκρινε (ορθώς) ότι ξεκίνησε από αντικανονική θέση και ακύρωσε την προσπάθεια του.

Το ματς είχε πάρει τον δρόμο του και ο Οζντόεφ φρόντισε να βάλει και αυτός το όνομα του στη λίστα των σκόρερ. Ο μέσος του ΠΑΟΚ κινήθηκε έξυπνα στο κόρνερ που εκτέλεσε ο Ντεσπόντοφ στο 72' και με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Αναγνωστόπουλο.

Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Τσιγγάρας, όταν ο Τζίμας πέρασε στον Σάστρε ο οποίος πέρασε τη μπάλα απ' τα πόδια του κίπερ της Κηφισιάς, ο Γκόμπελιτς τη σταμάτησε πάνω στη γραμμή αλλά ο Τσιγγάρας από κοντά έβαλε το όνομα του στη λίστα των σκόρερ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Κηφισιά (Ντέιβιντ Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μποτία, Λαντρ, Αγκμπενιένου (61΄ Γκόμπελιτς), Κωνσταντακόπουλος (60΄ Πρίτσας - 85΄ Πέιος), Βαφέας, Παπασάββας, Ματέους Σάντος (82΄ Ίλιεφ), Οζέγκοβιτς, Τετέι (61΄ Μπιφουμά)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Τροστ, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Σοάρες (74΄ Μπαμπά), Οζντόεφ (74΄ Μάρκος Αντόνιο), Μεϊτέ (74΄ Τσιγγάρας), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (76΄ Τζίμας), Κωνσταντέλιας, Μπράντον Τόμας (74΄ Σαμάτα)

Από το Blogger.