Χωρίς Αραούχο, Γιόνσον συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον Άγιαξ

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, ιζεται η προετοιμασία για το ματς με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ δίχως άλλα προβλήματα, παρά μόνο με τα γνωστά των Σέρχιο Αραούχο και Γενς Γιόνσον, κρατώντας στάση αναμονής.

Μπορεί αγωνιστική δράση αυτό το Σαββατοκύριακο η ΑΕΚ, να μην είχε λόγω της αναβολής της αγωνιστικής και της απεργίας των διαιτητών, αλλά στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, δούλεψαν σε φουλ ρυθμούς ενόψει του ματς με τον Άγιαξ, στο Άμστερνταμ.

Οι Κιτρινόμαυροι προπονήθηκαν κανονικά και σε φουλ ρυθμούς το Σαββατοκύριακο, με τον Ματίας Αλμέιδα να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, εκτός απ’ τα γνωστά.

Συγκεκριμένα, εκτός παραμένουν οι Σέρχιο Αραούχο και Γενς Γιόνσον, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να κρατούν στάση αναμονής τις επόμενες ημέρες και επανεκτιμούν καθημερινά την κατάσταση τους, για το αν θα προλάβουν το ματς με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ ή όχι.
Advertisement

Απ’ εκεί και έπειτα, θα είναι δεδομένη η απουσία του Τσίτσαν Στάνκοβιτς λόγω τραυματισμού, αλλά και του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ματς με την Μπράιτον.

Από το Blogger.