Το όνομα του Μιχάλη Κατσούρη στην πεζογέφυρα στο γήπεδο της ΑΕΚ

Ο φίλαθλος της ΑΕΚ Μιχάλης Κατσούρης δολοφονήθηκε το βράδυ της 7ης Αυγούστου έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, έπειτα από την επιδρομή Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας αποφάσισε  να τιμήσει τη μνήμη του οπαδού της ΑΕΚ και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο πάρθηκαν δύο αποφάσεις.

Πρώτον, αποφασίστηκε να τοποθετηθεί προσκυνητάρι στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο Μιχάλης Κατσούρης, στο περίπτερο μπροστά από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας. Δεύτερον, αποφασίστηκε να δοθεί το όνομά του στην πεζογέφυρα προς το γήπεδο της ΑΕΚ.

Η απόφαση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας:

Εγκρίνει, σύμφωνα με την υποβληθείσα εισήγηση και την αριθ. 69/2023 σχετική απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, α) την τοποθέτηση του μικρού προσκυνηταρίου στη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη, κοντά στο σημείο που έχασε τη ζωή του και χωρίς να παρεμποδίζει τη διέλευση πεζών και αμαξιδίων ΑμεΑ, στη Δημοτική ενότητα Νέας Φιλαδέλφειας. Τα έξοδα θα βαρύνουν τους αιτούντες και β) την ονοματοδοσία της πεζογέφυρας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ σε “πεζογέφυρα Μιχάλη Κατσούρη”.

Από το Blogger.