Στον... αέρα βρίσκεται το παιχνίδι Βόλεϊ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που διακόπηκε λόγω των επεισοδίων

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό που διακόπηκε λόγω των επεισοδίων που έγιναν εκτός του «Μελίνα Μερκούρη» ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και της αστυνομίας, επεισοδίων που λόγω της χρήσης χημικών έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο, βρίσκεται στον... αέρα!

Από τα επεισόδια αυτά και τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα είχαμε και την απόφαση της Κυβέρνησης να κλείσουν οι εξέδρες σε όλα τα παιχνίδια της Super League μέχρι και τις 12 Φεβρουαρίου.

Οι Πειραιώτες έχουν κληθεί σε απολογία από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της ΕΣΑΠ και περιμένοντας την απόφαση τα δεδομένα είναι δύο. Είτε η αναμέτρηση θα κατοχυρωθεί υπέρ των «πρασίνων», κάτι που συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητες, είτε θα αρχίσει και πάλι. Στο να αρχίσει και πάλι τα πράγματα σύμφωνα με τον κανονισμό πρωταθλημάτων βόλεϊ, τα πράγματα δείχνουν ξεκάθαρα, όπως μας τόνιζαν από την ΕΣΑΠ.

Συγκεκριμένα από την Λίγκα επισήμαναν πως αν κάποιο παιχνίδι διακοπεί και αρχίσει πάλι, τότε το ξεκίνημά του θα είναι μετά το τελειωμένο σετ. Στο Ρέντη είχε τελειώσει το 1ο που είχε κατακτήσει ο Ολυμπιακός και το 2ο στο οποίο το «τριφύλλι» ήταν μπροστά με 18-10 θα αρχίσει από το 0-0. Στο Άγιο Θωμά και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στις γυναίκες είχε συνεχιστεί από τον πόντο αυτό γιατί δεν έγινε οριστική διακοπή, αλλά κάποιου διαστήματος μέχρι και να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί χωρίς κόσμος καθώς είχε εκκενωθεί ο κλειστό.

Το σίγουρο πάντως είναι πως οι τύχες του αγώνα είναι εξαιρετικά πιθανό να κριθούν στο ΑΣΕΑΔ, όπου αν κατοχυρωθεί υπέρ του Παναθηναϊκού αναμένεται να προσφύγει ο Ολυμπιακός και αν συνεχιστεί από το 1-0 σετ και 0-0 στο 2ο, αναμένεται να προσφύγει ο Παναθηναϊκός.

Από το Blogger.