«Σκοπός ζωής να ταυτίσω το όνομά μου με τον Μαρινάκη για την εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου»

Ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ σχολίασε ανάμεσα στα άλλα για τον Ολυμπιακό και το νέο δικό του ρόλο εκεί πώς «ο κεντρικός μου ρόλος είναι να υλοποιήσω το σχέδιο του Βαγγέλη Μαρινάκη να 'ξεβρωμίσει' το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Να 'ξεβρωμίσει' από αυτήν την εγκληματική οργάνωση. Η απόφαση του τεράστιου αυτού συλλόγου που έχω την τιμή να εκπροσωπώ είναι να ξαναφέρουμε την ποδοσφαιρική υγεία και αυτό θα γίνει μέσω θεσμικών οργάνων».

Τόνισε δε πώς υπάρχουν και στοιχεία. Ακόμα επισήμανε ότι «σκοπός ζωής είναι να ταυτίσω το όνομά μου, μαζί με αυτό του Βαγγέλη Μαρινάκη και μαζί με το τεράστιο κοινωνικό ποδοσφαιρικό γεγονός που είναι ο Ολυμπιακός, για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Αυτός είναι ο στόχος μου. Θέλω να προσφέρω στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα αυτά που ονειρεύομαι όλα αυτά τα χρόνια. Και θα γίνει. Θα είμαι μαζί με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού παντού ώστε να μην επαναληφθούν φαινόμενα όπως του Χουάνκαρ. Η νομική αντιμετώπιση αυτής της υπόθεσης ήταν 'κωμική'».

Από το Blogger.