Οργανωμένοι της Δυτικής Αττικής στο επίκεντρο των ερευνών για τα επεισόδια στον Ρέντη

Από την περιοχή της Δυτικής Αττικής είναι η πλειοψηφία των εμπλεκομένων με την υπόθεση της επίθεσης σε βάρος αστυνομικών στον Ρέντη, που οδήγησε στην απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού.

Η ΕΛΛ.ΑΣ από την πλευρά της ερευνά την υπόθεση ότι και ο προσαχθείς μάνατζερ, που ισχυρίζεται ότι απλά πήγε τα πανό στο γήπεδο και αποχώρησε, προέρχεται από αυτή την περιοχή, ενώ συμμετείχε στο παρελθόν και στο μαχαίρωμα μίας οργανωμένης οπαδού του Παναθηναϊκού στο Ίλιον.

Ωστόσο δεν φαίνεται να έχει προσωποποιηθεί απόλυτα ποιος είναι αυτός που προμήθευσε με την φωτοβολίδα τον 18χρονο, όμως φαίνεται να έχει κλείσει κλοιός γύρω από τα αυτά τα άτομα με αυτή την προέλευση και να θεωρείται τουλάχιστον βέβαιο πως αρκετοί εξ αυτών συμμετείχαν στο επεισόδιο και οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ανάμεσα τους βρίσκονται και όσοι πρωτοστάτησαν και καθοδήγησαν και τους υπόλοιπους.

Αυτό όμως που θα οδηγήσει σε νέες συλλήψεις είναι τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων και η ανάλυση των τηλεφωνικών συνομιλιών που αναμένονται με αγωνία.

Στον 16χρονο αδελφό του κατηγορούμενου που κλήθηκε σήμερα για συμπληρωματική κατάθεση ελήφθη και δείγμα DNA για να αποσταλεί για ανάλυση μαζί με των υπολοίπων που είχαν προσαχθεί. Ο ίδιος ενημέρωσε και τις Αρχές για απειλητικό μήνυμα που έλαβε η οικογένεια για τον 18χρονο αδελφό του και το οποίο επίσης διερευνούν πλέον οι αστυνομικοί της Αθλητικής Βίας.

Από το Blogger.