Γερμανικό σενάριο για για Φώτη Ιωαννίδη και Στουτγκάρδη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Bild”, η πιθανή αποχώρηση του Σερχού Γκιρασί τον ερχόμενο Ιανουάριο από την Στουργκάρδη (με 16 γκολ σε 13 ματς της Bundesliga με ρήτρα αποδέσμευσης 17,5 εκατ. ευρώ), αναγκάζει την γερμανική ομάδα να… προετοιμαστεί για τον αντικαταστάτη του. Ο Φώτης Ιωαννίδης αναφέρεται ως ένας από τους δυο βασικούς υποψήφιους (μαζί με τον Ντιον Μπέλιο της Άουγκσμπουργκ), αφού οι Σιμόν Μπανζά της Μπράγκα και Αντόνιο Σανάμπρια της Τορίνο θεωρούνται ακριβοί.

Ο Σερχού Γκιρασί, ο οποίος έχει σκοράρει 16 γκολ σε 13 παιχνίδια φέτος στην Bundesliga, ετοιμάζεται να κάνει χρήση της οψιόν που του επιτρέπει να πάρει μεταγραφή από την Στουτγκάρδη με μόλις 17,5 εκατ. ευρώ. Ήδη, μάλιστα, η Μίλαν φέρεται έτοιμη να κάνει «all in» για να τον υπογράψει, ενώ στη διεκδίκησή του έχουν μπει εξίσου και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ, Γουέστ Χαμ, Ντόρτμουντ.

Σύμφωνα με την «Bild», o 21χρονος Κροάτης επιθετικός της Άουγκσπουργκ, Ντίον Μπέλιο, μαζί με τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού, είναι οι δύο βασικοί υποψήφιοι για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης της Στουτγκάρδης.

Βέβαια, υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει πως δεν συζητά το ενδεχόμενο παραχώρησης του Ιωαννίδη κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Από το Blogger.