Μη αναστρέψιμη η κατάσταση του αστυνομικού που τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια στον Ρέντη

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από ρίψη φωτοβολίδας στου Ρέντη και τού ακρωτηρίασαν το πόδι μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Οι γιατροί ακρωτηρίασαν το πόδι του αστυνομικού από αρκετά ψηλά καθώς υπήρχαν φόβοι για κάποια σηπτικό σοκ ή ενδοοικογενειακή λοίμωξη.

Από την πρώτη στιγμή, επισημαινόταν πως το τραύμα του 31χρονου ήταν ιδιαίτερα σοβαρό καθώς η φωτοβολίδα συνέχιζε να καίει στο πόδι του για ώρα, προκαλώντας του ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο αστυνομικός σε περίπτωση που βγει νικητής από τη ΜΕΘ θα έχει να αντιμετωπίσει το ζήτημα της αναπηρίας αφού υπέστη ακρωτηριασμό και η ζωή του θα αλλάξει. Η κατάσταση της κινητικότητας είναι πλέον μη αναστρέψιμη.

Ταυτόχρονα, ενδεικτική για την κατάσταση της υγείας του είναι η δήλωση του προέδρου αστυνομικών υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, Γιώργου Καλλιακμάνη. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι γιατροί προχώρησαν στον ακρωτηριασμό μήπως και λειτουργήσει ο εγκέφαλός του.

«Τού έκοψαν το πόδι, είπαν οι γιατροί, μήπως λειτουργήσει ο εγκέφαλος. Αυτή είναι η πραγματικότητα, τον έσωσαν οι συνάδελφοί του που τού έβαλαν το τουρνικέ και τού έκαναν ΚΑΡΠΑ» τόνισε, μεταξύ άλλων ο κ. Καλλιακμάνης.

«Οι γιατροί πήραν αυτήν την απόφαση να τού κόψουν το πόδι. Οι συνάδελφοι, μόνο και μόνο στη διαμαρτυρία γέμισε όλη η αστυνομία από αστυνομικούς, είδαν τον εαυτό τους στο σημείο του 31χρονου. Εκεί, όμως, δεν θα πρέπει να βλέπει τον εαυτό του μόνο ο αστυνομικός, αλλά ο κάθε πολίτης καθώς το έχουμε δει να συμβαίνει με τον Καμπανό, τον Μιχάλη, φιλήσυχους ανθρώπους που πήγαν να δουν τον αγώνα με το παιδί και έφαγαν φωτοβολίδα» πρόσθσε ο κ. Καλλιακμάνη για τον 31χρονο αστυνομικό.



Από το Blogger.