Σενάρια για… «Boxing Day» στη Super League, με πιθανό διήμερο αγώνων 27-28 Δεκεμβρίου!

Η απόφαση των διαιτητών να προχωρήσουν σε αποχή απ' τα παιχνίδια της Super League το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, φαίνεται πως θα επηρεάσει σημαντικά το καλεντάρι του πρωταθλήματος, το οποίο είναι ήδη συμπιεσμένο λόγω των υποχρεώσεων των ομάδων μας σε Κύπελλο Ελλάδος και Conference League. 

Με δεδομένο πως δεν είναι σίγουρο πότε θα αποφασίσουν οι διαιτητές να επιστρέψουν στα γήπεδα, αλλάζει το πρόγραμμα του ελληνικού πρωταθλήματος με λιγοστές ημερομηνίες να είναι κενές για να οριστούν τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν.

Μην ξεχνάμε ότι αα πρώτα παιχνίδια Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού και ΑΕΚ – Άρη για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος μετατέθηκαν μετά από εντολή της αστυνομίας για τις 10 Ιανουαρίου και ακριβώς μία εβδομάδα μετά, θα γίνουν τα δεύτερα παιχνίδια όλων των ζευγαριών της φάσης των «16».

Η 14η αγωνιστική που όλα δείχνουν ότι θα αναβληθεί, πρέπει να «στριμωχτεί» κάπου στο πρόγραμμα και όπως όλα δείχνουν αυτό θα γίνει μέσα στο 2023, χαλώντας τις διακοπές των ομάδων, με πιθανό διήμερο αγώνων 27&28 Δεκεμβρίου, ημερομηνίες «ξένες» για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που παραπέμπουν περισσότερο σε «Boxing Day» της Αγγλικής Premier League.

Από το Blogger.