Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα τη ΤΤΤ Ρίγα για τα play off του EuroCup Γυναικών

Τα play off του EuroCup Γυναικών αρχίζουν και ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (13/12,18.00) στο ΣΕΦ την ΤΤΤ Ρίγα στο ΣΕΦ.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στον όμιλο με την ομάδα της Λετονίας να παίρνει τη νίκη και στους δύο αγώνες. Εκτός έδρας είχε επικρατήσει 77-68 και εντός 59-55 με τις “ερυθρόλευκες” να βάζουν δύσκολα στην αντίπαλό τους.

H Αγγελική Νικολοπούλου δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε πολύ να κερδίσουμε! Η TTT Ρίγα είναι μια ομάδα που μας ξέρει και την ξέρουμε και το παιχνίδι, νομίζω, θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αρχικά, γνωρίζουμε ότι επιθετικά έχει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και θα προσπαθήσουμε να της τα στερήσουμε, παίζοντας στοχευμένη άμυνα. Από κει και πέρα, ξέρουμε ότι αμυντικά είναι μια σκληρή ομάδα και θέλουμε με καλή κυκλοφορία της μπάλας και ελεγχόμενο ρυθμό, να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Έχουμε δυο έβδομες  δύσκολες μπροστά μας, δυο εβδομάδες που η ομάδα χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση, για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Ο επαναληπτικός θα γίνει στη Ρίγα στις 20 Δεκεμβρίου.

Από το Blogger.