Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός - 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες στη Super League κερδίζοντας στη Λεωφόρο 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο 14’ ο Λοντίγκιν κάνει μεγάλο λάθος, χάνει την μπάλα αλλά ο Σουρλής δεν μπόρεσε να βάλει δύναμη στο πλασέ του και να την στείλει στα δίχτυα προ κενής εστίας. Στο 17’ ο Κώτσιρας μόνος του από το σημείο του πέναλτι έκανε τσαφ και έστειλε ψηλά την μπάλα. Στο 28’ έπειτα από ωραία σέντρα του Σίτο, ο Καλτσάς πλάσαρε στην κίνηση αλλά εντυπωσιακά έβγαλε με το πόδι ο Λοντίγκιν. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η τελευταία καλή στιγμή με την εκτέλεση φάουλ του Μπερνάν να πάει λίγο πάνω από την οριζόντιο δοκό. Στο 50’ ο Αϊτόρ εκμεταλλεύτηκε την σέντρα-ασίστ του Μαντσίνι και έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους. Οι «πράσινοι» έκαναν διατήρηση του αποτελέσματος και παράλληλα δεν δεχόντουσαν απειλή από τον Αστέρα. Έτσι, στο 74’ βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Γέντβαϊ έπειτα από σέντρα του Αϊτόρ και τελείωσαν την υπόθεση νίκη. Στο 90’ ο Αστέρας έμεινε με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής με δεύτερης κίτρινης κάρτας του Αλάγκμπε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης (86’ Λημνιός), Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς, Ρουμπέν (86’ Ακαϊντίν), Κώτσιρας, Μαντσίνι, Μπερνάρ (86’ Ζέκα), Βέρμπιτς (27’ λ.τρ. Αϊτόρ), Σπόραρ (61’ λ.τρ. Τσόκαι).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Γκαρθία, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης (86’ Άλβαρες), Μουνάφο (72’ Γιαμπλόνσκι), Αλάγκμπε, Καλτσάς (72’ Μπαρτόλο), Σουρλής (58’ Ζουγλής), Σίτο (46’ Ρεγκίς), Μάντζης.

Από το Blogger.