Ο Χέιλ στην 20άδα των σκόρερ του Προμηθέα

Ο Χάντερ Χέιλ ήταν ο πρώτος σκόρερ του χθεσινού αγώνα και με τους 23 πόντους που σημείωσε, έφτασε σε κάποια επιτεύγματα…

*Έφτασε τους 255 σε 13 αγώνες και παρέμεινε ο 1ος σκόρερ του φετινού Πρωταθλήματος. Είναι ένας προσωπικός τίτλος τον οποίο δεν κατέκτησε ποτέ παίκτης του Προμηθέα στο παρελθόν.

*Με αυτούς τους 255 πόντους, ο Αμερικανός μπήκε στην 20άδα των σκόρερ του Προμηθέα στη Stoiximan Basket League αφού ξεπέρασε τους Μιχάλη Λούντζη και Κέντρικ Ρέι που είχαν από 252.

*Έφτασε τις 7 επιδόσεις 20+ πόντων στη σεζόν και έχει την πρωτιά της συγκεκριμένης λίστας αφού προσπέρασε τον Άντονι Κάουαν που έμεινε στις έξι.

Ακόμη για τον Προμηθέα…

*Ο Αντώνης Κόνιαρης είχε 3/6 τρίποντα και με αυτά έφτασε τα 100 εύστοχα στη Stoiximan Basket League. Σε 134 αγώνες μετράει πλέον 100/292 (34,24%).

*Με τους 14 πόντους του ο Άντονι Κάουαν έφτασε και ξεπέρασε τους 900 σε 65 αγώνες στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

*Ο Νάσος Μπαζίνας μπήκε στη 10άδα της λίστας των παικτών του Προμηθέα με τα περισσότερα παιχνίδια στη Stoiximan Basket League. Έφτασε στη 10η θέση και στις 55 εμφανίσεις τους Μουχάμεντ Φαγιέ και Μιχάλη Τσαϊρέλη.

*Για τον Ηλία Παπαθεοδώρου η χθεσινή ήττα ήταν η 100ή του σε 222 αγώνες στους πάγκους της κατηγορίας.

*Ο Τζαμάλ Τζόουνς είχε δύο αμυντικά ριμπάουντ με τα οποία έφτασε σε τριψήφιο αριθμό μέσα από την 32η εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League.

Ο Αμερικανός φόργουορντ «έγραψε» ωστόσο ένα αρνητικό ρεκόρ, αφού έμεινε άποντος σε 36:45 λεπτά συμμετοχής στον χθεσινό αγώνα. Ο προηγούμενος, μεγαλύτερος χρόνος συμμετοχής από παίκτη που δεν σκόραρε ήταν εκείνος των 29:16 του Ίλια Γκρόμοβς στο παιχνίδι του Λαυρίου Megabolt με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα ο Τζόουνς σημείωσε τη δεύτερη μεγαλύτερη επίδοση σουτ εντός πεδιάς μεταξύ των παικτών που έμειναν άποντοι, αφού είχε 0/8. Περισσότερα είχε δύο εβδομάδες νωρίτερα ο συμπαίκτης του Κάμερον Ρέινολντς στο παιχνίδι στην Καρδίτσα (0/10).

Από το Blogger.