Ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του 29χρονου Ισπανού αμυντικού, Γιόνι Ότο

Η περίπτωση του 29χρονου Ισπανού αμυντικού, Γιόνι Ότο, εξετάζεται από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει δύσκολο έργο σ’ αυτή τη μεταγραφή, μιας και ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τη Γουλβς μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Γεννημένος στις 3 Μαρτίου 1994 στο Βίγκο, ο Ότο ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Θέλτα, παίζοντας για μια πενταετία στην πρώτη ομάδα (221 εμφανίσεις, 5 γκολ, 12 ασίστ). Το 2018 έναντι 7 εκ. ευρώ μετακόμισε στην Ατλέτικο Μαδρίτης χωρίς όμως να αγωνιστεί με τους «ροχιμπλάνκος». Δόθηκε αμέσως δανεικός στη Γουλβς, η οποία έξι μήνες αργότερα έβγαλαν από τα ταμεία τους 21 εκ. ευρώ για να αποκτήσουν τα δικαιώματά του.

Με τους «λύκους» ο Ότο έχει πραγματοποιήσει ήδη 134 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 6 γκολ και 5 ασίστ ενώ η παρουσία του στον αγγλικό σύλλογο τον… έστειλε και στην εθνική ομάδα (3 εμφανίσεις). Ωστόσο, φέτος έχει μια ολιγόλεπτη συμμετοχή στην Premier League κι άλλες δύο στο Λιγκ Καπ, παίζοντας για τελευταία φορά στις 30/9. Αιτία, τα διαδοχικά πειθαρχικά παραπτώματα που αρχικά είχαν να κάνουν με παίκτη των ακαδημιών κι εν συνεχεία με μέλος του προπονητικού επιτελείου.

Από το Blogger.