Γιαννακόπουλος σε Λιόλιο: «2 χρόνια με δουλεύεις – Πλέον είμαστε απέναντι!»

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος κλήθηκε σε απολογία για τα όσα ανέφερε στο Instagram για την διαιτησία στο «αιώνιο» ντέρμπι, με τον ίδιο να ξεσπά και να δίνει την δική του απάντηση.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Για να καταλαβαινόμαστε για το τι εστί ΕΟΚ. Καλούνε εμένα για δυσφήμηση του αθλήματος, επειδή παραπονέθηκα δημόσια για την διαιτησία του Πιτσίλκα και της Τσαρούχα. Που κατ’ επανάληψη μας έχουν ξεσκίσει, ασταμάτητα, συνεχόμενα και επιδεικτικά. Αλλά αυτοί δεν καλούνται για συνεχόμενα λάθη, σε κάθε χρόνο, σε κάθε παιχνίδι.

Ο κύριος Μπαρτζώκας που τον Χριστό και την Παναγία δεν ξέρω πόσες φορές τους έχει γ@@@ στην δημόσια τηλεόραση, στον πάγκο, που το ακούνε παίκτες, προπονητές, διαιτητές, όλη η Ελλάδα. Στο ΣΕΦ «π@@ και π@@ακια Γιαννακόπουλε, να πεθάνεις από την κόκα», κανείς δεν σηκώνεται να κάνει ένα νεύμα έστω για τα μάτια του κόσμου.

Ούτε βέβαια είναι δυσφήμηση του αθλήματος όλες αυτές οι εκρηκτικές ενέργειες του κ. Μπαρτζώκα, που ο Mr. Bean θα τον ζήλευε, σαν να τον χτυπάει ηλεκτροπληξία συνέχεια. Δεν είναι δυσφήμηση του αθλήματος η αλαζονεία και ο τρόπος που μιλάει για αντίπαλες ομάδες. Και είμαι εγώ η δυσφήμηση του αθλήματος, που επενδύω τα χρήματά μου, την ενέργειά μου, την φαιά μου ουσία. Για να υπάρχει ένας Παναθηναϊκός στο επίπεδο που είναι, με αστέρια στο παρκέ, με αστέρια στον πάγκο. Που έχω καταφερθεί εναντίον των οργανωμένων face to face κι έχουμε έρθει πάρα πολλές φορές σε κόντρα. Ό,τι λάθη έχω κάνει στο παρελθόν έχω βγει κι έχω ζητήσει 100 φορές, κι εγώ καλούμαι για δυσφήμηση του αθλήματος. Ε ρε πόσο καραγκιόζηδες είσαστε.

Δυσφήμηση του αθλήματος κύριοι και κυρίες της ΕΟΚ είναι το να αλλοιώνεις Πρωταθλήματα που βλέπει όλη η Ελλάδα μέσω γυμνού οφθαλμού. Δυσφήμηση του αθλήματος είναι να έχεις προπονητές που συμπεριφέρονται όπως ο κ. Μπαρτζώκας. Να έχεις προέδρους αντίπαλης ομάδας, που όταν βρίζουν μέσα στο γήπεδό τους τους αντίστοιχους άλλων ομάδων, το μόνο που κάνουν είναι να σφυρίζουν αδιάφορα. Δεν θέλω να κάνω καν την σκέψη ότι μπορεί να τα ζητάνε να γίνουν. Όλα αυτά δεν είναι δυσφήση του αθλήματος, εγώ είμαι. Δεν πειράζω, συνηθισμένος είμαι. Τόσα χρόνια βαράτε. Τι καταφέρατε; Μια τρύπα στο νερό!

Και για να το κλείσουμε το θέμα αυτό, θα στα πω δημόσια κ. Λιόλιο. Πίστευα ότι όλο αυτό το μένος για μένα και τον Παναθηναϊκό, είναι γιατί με είχες συνδυάσει -προφανώς λανθασμένα- με την προηγούμενη κατάσταση στην ΕΟΚ και τον κ. Βασιλακόπουλο. Και το γεγονός ότι εγώ δεν θεωρούσα ότι εσύ είσαι το καλύτερο για το μπάσκετ, θεωρούσα ότι άλλοι υποψήφιοι είναι καλύτεροι. Και πίστευα ότι πραγματικά δεν είχες κάτι άλλο, ούτε τίποτα συγκοινωνούντα δοχεία με τον Πειραιά. Και εδώ και 2 χρόνια έκανα ό,τι ζητάς. Σου έχω δείξει με 1000 τρόπους ότι δεν έχω τίποτα, το καλό του μπάσκετ θέλω. Αρκεί να μην παίζεις με την επένδυσή μου και τον ιδρώτα των αθλητών μου. Φαίνεται λοιπόν ότι δύο χρόνια με δουλεύεις και πλέον στο λέω ευθέως, είμαστε απέναντι».

Από το Blogger.