Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 20η αγωνιστική της Superleague. Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη για τους ερυθρόλευκους στο πρωτάθλημα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μασούρας, ο οποίος δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες ενώ έδωσε ασίστ στο δεύτερο αλλά και στο τρίτο γκολ. Ντόι, Ναβάρο και Γιόβετιτς τα τέρματα των Πειραιωτών. Ντεμπούτο για τον Ολυμπιακό ο Όρτα.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ξεκίνησε το ματς κόντρα στον ΠΑΣ με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, με Ρέτσο και Ντόι στο κέντρο της άμυνας, με Ορτέγκα και Κίνι στα αμυντικά άκρα. Στο κέντρο ο Έσε με τον Όρτα, ο Φορτούνης σε ρόλο οργανωτή, με Μάρτινς και Μασούρα στα εξτρέμ και τον Ναβάρο στην κορυφή της επίθεσης.

Πρώτη φάση για τον Ολυμπιακό με σουτ του Μασούρα στο 2’, από καλή θέση, να φεύγει άουτ. Στο 19’ εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, ο Μασούρα πετάγεται μέσα στην μικρή περιοχή με προβολή, όμως στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 30’ ο Ολυμπιακός έχασε απίστευτη ευκαιρία όταν ο Μασούρας έβγαλε τον Φορτούνη μόνο του απέναντι στον Αθανασίου όμως ο αρχηγός των ερυθρόλευκων έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 39’ ευκαιρία του ΠΑΣ με σουτ του Σόρια να διώχνει σε κόρνερ ο Πασχαλάκης.

Στο 51’ μετά από κόντρα στα πόδια του Μασούρα, ο Ναβάρο παίρνει κεφαλιά από την μικρή περιοχή, στα χέρια του Αθανασίου.

Στο 57’ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ μετά από ένα δυνατό σουτ-κεραυνό, εκτός περιοχής, του Ντόι.

Στο 60’ ακυρώθηκε γκολ του Μασούρα ως οφσάιντ. Στο 64’ σουτ του Μάρτινς, μπλόκαρε ο Αθανασίου.

Στο 65’ ο Μασούρας έδωσε ασίστ στον Ναβάρο, ο οποίος έκανε άψογο τελείωμα για το 2-0.

Στο 75’ ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι όταν ο Τούτου μπήκε στην περιοχή με τον Ρέτσο να τον ανατρέπει. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κόντε πετυχαίνοντας το γκολ για το 2-1.

Στο 77’ ατομική ενέργεια και σουτ του Ποντένσε, άουτ. Στο 87’ ενέργεια του Ποντένσε και σουτ, μπλοκάρει ο Αθανασίου.

Στο 89’ ο Ναβάρο βρέθηκε και πάλι σε θέση βολής, όμως το δοκάρι σταμάτησε το πλασέ του.

Στο 93′ ο Μασούρας βγάζει νέα ασίστ για τον Γιόβετιτς ο οποίος πλασάρει εύστοχα για το 3-1.

Στο 95′ πλασέ του Τσικίνιο, πάνω στον Αθανασίου.

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος, Ντόι, Ορτέγκα, Έσε (73’ Ποντένσε), Α. Όρτα (61’ Τσικίνιο), Μασούρας, Φορτούνης, Ζ. Μαρτίνς (73’ Καρβάλιο), Ναβάρο (90’ Γιόβετιτς).

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Αθανασίου, Σόρια, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Κιάκος (82’ Εφορντ), Καραχάλιος, Λιάσος, Ριένστρα (82’ Τσαούσης), Ροσέρο (65’ Τούτου), Τζίμας, Μπάλαν (65’ Κόντε).

Από το Blogger.