Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς Βόλος και Πανσερραϊκός!

Πανσερραϊκός και Βόλος αναδείχθηκαν  ισόπαλοι 2-2, μοιράζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Πανσερραϊκός ήταν ανώτερος στο πρώτο μέρος και ήταν εκείνος που είχε τις περισσότερες τελικές για να σκοράρει, όμως ο Βόλος ήταν εκείνος που το πέτυχε στο φινάλε, στη μοναδική του τελική στο πρώτο 45λεπτο.

Η πρώτη καλή στιγμή των παικτών του Πάμπλο Γκαρσία ήταν στο έκτο λεπτό, όταν ο Στάικος απέφυγε ωραία έναν αντίπαλο μέσα στην περιοχή και έκανε το σουτ, για να τον κόψει ο Ασλανίδης. Τρία λεπτά μετά ο Τομάς με ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή, ανάγκασε τον Κόβατς να μπλοκάρει.

Μετά το 15ο λεπτό ο Βόλος προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και σε μεγάλο βαθμό το πέτυχε. Στο 40ο λεπτό ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για χέρι του Διαμαντή, αλλά άρθηκε η απόφασή του με παρέμβαση του VAR. Στο φινάλε και στην πρώτη του τελική στο ματς βρήκε το γκολ με τον Ασεχνούν.

Ο Πανσερραϊκός όντας πίσω στο σκορ είχε διάθεση να πιέσει τα καρέ του Κόβατς. Στο 50′ ο Άλεξιτς κέρδισε πέναλτι και ο Θυμιάνης νίκησε από τα 11 μέτρα τον Ούγγρο κίπερ.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 59ο λεπτό ο Άλεξιτς δοκίμασε ένα μακρινό σουτ, έχοντας αρκετό χώρο. Ο Κόβατς έπεσε στη δεξιά του γωνιά και απομάκρυνε σε κόρνερ. Από αυτό ξεκίνησε το δεύτερο γκολ που πέτυχαν οι Μακεδόνες με τον Δεληγιαννίδη.

Ο Άνχελ Λόπεθ έκανε πιο επιθετική την ομάδα του με τις αλλαγές του και στις καθυστερήσεις βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με πέναλτι του Γκαρσία.

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρεμ, Διαμαντής (90’ Γκοτζαμανίδης), Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τομάς (86’ Μούργος), Ουάρντα (90’ Πεταυράκης), Ντανκερλούι (45’ Άλεξιτς), Μπετανκόρ (76’ Οικονόμου).

Βόλος (Λόπεθ): Κόβατς, Μύγας, Ασλανίδης (63’ Μωραΐτης), Καλογερόπουλος, Κίτσος (45’ Κόμπα), Τσοκάνης (73’ Ντέλετιτς), Σιέλης (63’ Ράσιτς), Γκλάβτσιτς, Άλχο, Ασεχνούν, Γκαρσία.

Από το Blogger.