ΕΠΟ: Η σύντροφος του Σταύρου Μάνταλου δέχτηκε επίθεση! Της είπαν «αυτό είναι μήνυμα για τον άνδρα σου»

Η επίθεση στη σύντροφο του Σταύρου Μάνταλου αποτελεί την ισχυρότερη απόδειξη ότι η βία και το καρτέλ που θέλει να ελέγξει το ποδόσφαιρο δεν το καταπολεμάς ούτε κλείνοντας τις κερκίδες, ούτε κάνοντας βαρύγδουπες δηλώσεις.

Εκμεταλλεύεσαι τα στοιχεία, εστιάζεις στους ενόχους, κάνεις πραγματική έρευνα και τολμάς. Αλλιώς θα θρηνήσουμε κι άλλα θύματα, θα ζήσουμε και πάλι συνθήκες ζούγκλας για να ανακτήσουν κάποιοι τη δύναμη που νοσταλγούν,.

Η ΕΠΟ στην ανακοίνωσή της καταδικάζει την επίθεση.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους η σύντροφος του Αναπληρωτή Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρου Μάνταλου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, όταν η σύντροφος του κ. Μαντάλου δέχθηκε έξω από την οικία τους επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι τη χτύπησαν και πριν απομακρυνθούν της είπαν «Αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο».

Το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά την υποβολή μήνυσης από την παθούσα, προστίθεται σε μια σειρά επιθέσεων και εκφοβισμών κατά του χώρου της διαιτησίας και είναι προφανές πως στοχεύει και αυτό στην τρομοκράτηση των Ελλήνων αξιωματούχων διαιτησίας.".

Από το Blogger.