«Ο Τάσος Μπακασέτας κλείνει στον Παναθηναϊκό»

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τάσου Μπακασέτα. Οι πράσινοι συμφώνησαν με τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας αλλά και την Τραμπζονσπόρ, με την επιστροφή του παίκτη στην Ελλάδα να είναι θέμα ωρών!

Μετά τους Λημνιό, Ακαϊντίν και Ούγκο, το τριφύλλι κλείνει και τον Τάσο Μπακασέτα, ανεβάζοντας επίπεδο την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του Φατίχ Τερίμ και ενισχύοντας σημαντικά το ελληνικό στοιχείο.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας και πρωταθλητής Τουρκίας με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ το 2022 βρισκόταν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και της Μπεσίκτας, με την ομάδα του Φατίχ Τερίμ να κερδίζει τους Τούρκους.

Καθοριστικό ρόλο έπαιξε το ταξίδι που έγινε στη γειτονική χώρα από διοικούντες τον σύλλογο, καθώς κατάφεραν να αποσπάσουν το “ναι” του διεθνούς μεσοεπιθετικού αλλά και να έρθουν σε συμφωνία με την Τραμπζονσπόρ.

Tο ετήσιο συμβόλαιο του Τάσου Μπακασέτα θα ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως εφόσον επιβεβαιωθεί οριστικά και με υπογραφές η συμφωνία.

Από το Blogger.