Μία ανάσα από τον Ολυμπιακό ο Γκαστόν Ερνάντες

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του Αργεντινού κεντρικού αμυντικού Γκαστόν Ερνάντες, ο οποίος αναμένεται να έρθει στη χώρα μας όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Ο Ολυμπιακός επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση και ήταν πολύ κοντά στην απόκτησή του. Μάλιστα σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες του thrylos24.gr η πρόταση έγινε αποδεκτή με τον παίκτη να πιάνει λιμάνι και να έρχεται ώστε να κουμπώσει στην άμυνα των «ερυθρολεύκων». 

Μία κίνηση η οποία είχε ξεκινήσει από το καλοκαίρι να δουλεύεται, μιας και τότε είχε γίνει και πάλι κρούση. Μάλιστα ο Ολυμπιακός όπως σας είχαμε ενημερώσει και μέσα από τις εκπομπές από τον Οκτώβρη δεν την είχε αφήσει την υπόθεση και θα επανερχόταν ώστε να τον κάνει δικό του.

Οι Πειραιώτες έκαναν όπως αναφέραμε νέα πρόταση ύψους 4 εκ. δολαρίων για το 80% του παίκτη, η οποία και έγινε αποδεκτή από την Σαν Λορέντζο. Εδώ να τονίσουμε ότι ο παίκτης είχε για ακόμα 11 μήνες συμβόλαιο και από το καλοκαίρι θα μπορούσε να υπογράψει σε όποια ομάδα ήθελε, δίχως να πληρωθεί η ομάδα του. Φυσικά το Deal δεν ήταν εύκολο μιας και γνωρίζουμε ότι στη Λατινική Αμερική και δη στην Αργεντινή οι πωλήσεις παικτών δεν είναι και οι πιο εύκολες υποθέσεις.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπογράψει 5ετές συμβόλαιο μέχρι το… 2028!


Από το Blogger.