«Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς είπε ''ναι'' στην πρόταση της ΑΕΚ»

Δημοσίευμα της  «Sportske Novosti» αναφέρει η ΑΕΚ όχι μόνο εμφανίζεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, γα την απόκτηση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, αλλά οι Κροάτες αναφέρουν πως ο 24χρονος χαφ θέλει να αποχωρήσει από τους Κροάτες και να πάει στην Ένωση.

Πιο συγκεκριμένα, η «Sportske Novosti» αναφέρει ότι ο ίδιος ο παίκτης έχει δεχθεί ήδη την πρόταση που του έχει γίνει από την ΑΕΚ.

«Αφήνει τη Ντινάμο ο Λιούμπιτσιτς; Οι μισητοί αντίπαλοι των “μπλε” στην Ευρώπη έκαναν προσφορά και ο ίδιος θέλει να φύγει. Ο χρόνος συμμετοχής του παίκτη αυτή τη σεζόν δεν είναι σταθερός, κάτι που δεδομένα συνέβαλε στην απόφασή του» αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα.

Στη συνέχεια, τονίζεται: «Ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Αυτή είναι η ενημέρωση από πηγή στο Μάξιμιρ και φαίνεται ότι ο ίδιος ο παίκτης είναι έτοιμος να δεχτεί τη μετεγγραφή.

Έχουμε ήδη γράψει για το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας, αλλά τώρα το θέμα έχει αποκτήσει πολύ σοβαρή και στέρεη βάση.

Ο 24χρονος παίκτης είναι μεγάλη επιθυμία του προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα και φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να δεχθεί τη μετακίνηση στους μισητούς ευρωπαϊκούς αντιπάλους της Ντινάμο».


Από το Blogger.