Κωσταντίνος και Χαράλαμπος Κωστούλας ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους με τον Ολυμπιακό

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές  Κωσταντίνος και ο Χαράλαμπος Κωστούλας αναέωσαν την συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν επενδύσει στους δύο ποδοσφαιριστές και την ανέλιξή τους, προχωρώντας πλέον και στην ανανέωση των συμβολαίων για τα επόμενα χρόνια. Τόσο ο Κωσταντίνος, όσο και ο Χαράλαμπος Κωστούλας έχουν ήδη κατακτήσει τίτλους με τις “μικρές” ομάδες των Πειραιωτών και η ομάδα τους υπολογίζει για το μέλλον.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

ΗΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών Κωνσταντίνου και Χαράλαμπου Κωστούλα.

Αμφότεροι αποτελούν επί σειρά ετών μέλη της ακαδημίας του συλλόγου, καθώς από μικρή ηλικία εντάχθηκαν στα τμήματα υποδομής.

Το 2019 οι Κωνσταντίνος και Χαράλαμπος Κωστούλας αποκτήθηκαν από την ακαδημία Αγία Άννα Βόλου. Ο Κωνσταντίνος έκτοτε έχει αγωνιστεί στα τμήματα Κ15, Κ17 και Κ19, ενώ ο Χαράλαμπος έχει παίξει με τις ομάδες Κ13, Κ14, Κ15, Κ17, Κ19 και Κ23.

Ο Χαράλαμπος έχει κατακτήσει με τον Ολυμπιακό και τα τρία πρωταθλήματα υποδομών της Super League (Κ15, Κ17 και Κ19), ενώ ο Κωνσταντίνος αναδείχθηκε πρωταθλητής την περσινή σεζόν με τους «ερυθρόλευκους» Νέους. Παράλληλα, έχουν αγωνιστεί στην ευρωπαϊκή διοργάνωση της UEFA, στο Youth League.

Επιπλέον, από τη σεζόν 2022-23 ο Χαράλαμπος αποτελεί μέλος και του Ολυμπιακού Κ23 συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Super League 2.


Από το Blogger.