Καραπαπάς: «Θα πάμε μέχρι τέλους»!

Στο Ολυμπιακό από τους ποδοσφαιριστές μέχρι τα διοικητικά μέλη, ήταν εξοργισμένη με τις χθεσινές κωμικοτραγικές αποφάσεις των διαιτητών στο ματς της Καισαριανής απέναντι στη Κηφισιά.

Ο Κώστας Καραπαπάς έκανε δύο ιστορίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ με τις οποίες ενημέρωσε άπαντες ότι οι ερυθρόλευκοι είναι διατεθειμένοι να πάνε μέχρι το τέλος του δρόμου προκειμένου να καθαρίσουν το ποδόσφαιρο και να αντιμετωπίσουν το ζήτημα της «εγκληματικής οργάνωσης» που το καταστρέφει.

Αναλυτικά έγραψε ότι: «Δηλαδή μέχρι και ο Βαρούχας στην ΕΡΤ που τα βλέπει όλα εναντίον μας είπε ότι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΗ στον Ρέτσο, ότι έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ελ Αραμπί που ακυρώθηκε και ότι θέλει… ψυχίατρο όποιος έβαλε τις γραμμές, ότι έπρεπε να σφυρίξει πέναλτι στον Ροντινέι, αφού πριν δεν υπάρχει οφσάιντ. Εμείς τώρα τι να πούμε; Δηλαδή μας ανάγκασε να παίζουμε 60 λεπτά με παίκτη λιγότερο και μας ακύρωσε δύο γκολ! Φουλ για διεθνής πάει. Κι επειδή κάποιοι μπορεί να μη μας ξέρουν καλά, γι’ αυτούς τους 80 που σκαρφάλωσαν στα απότομα βράχια και φώναζαν ‘Ολυμπιακός’, για αυτό το ευγενέστατο ball boy που διάλεξε να είναι στη σωστή πλευρά του ποδοσφαίρου, γι’ αυτούς και μόνο αξίζει να το πάμε μέχρι το τέλος».

Από το Blogger.