Η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς κυπέλλου με τον Παναιτωλικό

Ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις περιελάμβανε η σημερινή (22/1) προπόνηση της ομάδας του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό (23/1) αγώνα με τον Παναιτωλικό για την προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Ο Pepe Mel επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή, στην οποία βρίσκεται για πρώτη φορά ο Manuel Καλαφάτης, τους εξής ποδοσφαιριστές: Σωτηρίου, Καλαφάτης, Larsson, Abanda, Thorarinsson, Λαμπρόπουλος, Βούρος, Bressan, Αποστολάκης, Mellado, Glazer, Gallegos, Bakic, Toral, Baku, Riera, Neira, Mosquera, Phellype, Dicko. 

O Noam Baumann έμεινε εκτός αποστολής, καθώς υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού. Εκτός έμεινε ο επίσης τραυματίας, Νίκος Χριστογεώργος, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και οι Κώστας Γιαννούλης, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Αντρέας Καρώ, Τίτος Κουτεντάκης, Νίκος Μαρινάκης, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, Ανδρέας Αδαμάκης και Ηλίας Σημαντηράκης.

Από το Blogger.