Μάκης Αγγελόπουλος και Μιχάλης Μπούσης διεκδικούν θέση στο βιβλίο Γκίνες!

Αυτό που συμβαίνει στην Μπασκετική ΑΕΚ και στον ποδοσφαιρικό ΟΦΗ, όχι μόνο δεν έχει προηγούμενο αλλά διεκδικεί και θέση στο βιβλίο Γκίνες!

Πιο συγκεκριμένα, οι πρόεδροι των δύο ομάδων, Μάκης Αγγελόπουλος και Μιχάλης Μπούσης, ίσως είναι οι μοναδικοί πρόεδροι σε Παγκόσμιο επίπεδο, που που βάζουν τόσα χρήματα στις ομάδες του, αλλά ποτέ να μην μπορούν να φτιάξουν ομάδα! Ενώ παράλληλα βλέπουμε άλλες ομάδες με πολύ μικρότερα μπάτζετ να έχουν καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές ομάδες. 

Τόσο ο Μπασκετικός όσο και ο ποδοσφαιρικός κόσμος,  απορεί με τους προέδρους των δύο ομάδων, πως είναι δυνατών κάθε χρόνο να επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη συνεχώς. Λάθος επιλογές παικτών και λάθος προπονητικές επιλογές συνεχώς. Η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο προέδρων είναι ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος κατάφερε να «σπιτώσει» στα Λιόσια την ομάδα του, σε αντίθεση με τον Μιχάλη Μπούση που εδώ και τρία χρόνια είναι μόνο λόγια και η ομάδα βρίσκεται σε ένα γήπεδο που δεν πληρεί καμία ασφάλεια τόσο σε παίκτες όσο και σε φιλάθλους.

Γ.Π.

Από το Blogger.