Κάρλος Καρβαλιάλ: «Τελικός το ματς με τον Παναθηναϊκό»!

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Κάρλος Καρβαλιάλ στις δηλώσεις που έκανε ενόψει του ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίχτες του, τα δώσανε όλα στο ματς με τη Κηφισιά στη Καισαριανή και τόνισε ότι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (Τετάρτη 17/01, 21:00, COSMOTE SPORT 1) για τη ρεβάνς (πρώτος αγώνας 1-1 στη “Λεωφόρο”) της φάσης των 16 του κυπέλλου Ελλάδας έχει τον χαρακτήρα τελικού.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού στη κάμερα της COSMOTE TV ενόψει της αναμέτρησης του “Γεώργιος Καραϊσκάκης“ ανέφερε: 

“Πρώτα από όλα θέλω να πω συλλυπητήρια και να στείλω μια ζεστή αγκαλιά στην οικογένεια και στους φίλους του Γιώργου Δαρίβα.

Είναι αλήθεια πως στο τελευταίο ματς παίξαμε με την καρδιά μας και δώσαμε την ψυχή μας στο γήπεδο. Παίξαμε με πολύ υψηλό κίνητρο. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε, δώσαμε τα πάντα και αυτός είναι ο δρόμος για να ανταπεξέλθουμε σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και στο επόμενο παιχνίδι μας. Παίζουμε με τον Παναθηναϊκό και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε.

Πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές, ποιοτικές ομάδες που θα έχουν μεγάλη επιθυμία για τη νίκη. Θα είναι ένα παιχνίδι με χαρακτηριστικά τελικού. Θα προσπαθήσουμε, πρώτα από όλα, να μην δεχθούμε γκολ και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να σκοράρουμε. Θέλουμε να προκριθούμε. Αυτός είναι ο στόχος μας και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι για να τα καταφέρουμε.

Θα προτιμούσα να πάρουμε την πρόκριση στα 90 λεπτά, όμως αν δεν συμβεί αυτό είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα”.

Από το Blogger.