Οργή των οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ για την πώληση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (31.01.2024) τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, έχοντας συμφωνήσει και υπογράψει με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για την αγορά του 24χρονου χαφ.

Μια μετεγγραφή που λίγο έλειψε να… ναυαγήσει, μετά και τις αντιδράσεις των οργανωμένων οπαδών της ομάδας. Η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει με τη Ντινάμο για την αγορά του Λιούμπισιτς από το βράδυ της Δευτέρας, όμως οι Bad Blue Boys έκαναν ό,τι μπορούσαν για να χαλάσουν τη μετεγγραφή, καθώς δεν ήθελαν με τίποτα ο ποδοσφαιριστής να πάει στην Ένωση.

Ο Ιβάν Ναούκοβιτς και ο Ντουμπράβκο Σκέντερ, οι οποίοι είναι οι εκπρόσωποι των φιλάθλων στο Δ.Σ. της Ντινάμο, μετέφεραν την παραπάνω άποψη, βάζοντας εμπόδια στο deal, τα οποία όμως δεν στάθηκαν αρκετά, για να “χαλάσουν” τη μετεγγραφή.

Εκείνο πάντως που μεταφέρθηκε, είναι πως οι “Bad Blue Boys” είναι έξαλλοι με τη διοίκηση του κροατικού συλλόγου για την πώληση του παίκτη τους στην ΑΕΚ., κάτι που φάνηκε και στα μηνύματά τους στα social της ομάδας.

«Τελικά κάνεις δουλειές με την ΑΕΚ, δεν ντρέπεσαι λίγο;»

«Υπάρχει κανείς κανονικός σε αυτά τα γραφεία; Θα πουλήσετε τον Λιούμπιτσιτς στην ΑΕΚ; Αφήστε το αγόρι να παίξει εκεί που πρέπει».

«Αν τον έδινες δωρεάν στη Χάιντουκ, θα ένιωθα λιγότερο ένοχος. Αντίθετα, τον έστειλες σε ένα κλαμπ που ήθελε να μας διώξει από την Ευρώπη για αρκετά χρόνια»

«Ο Λιούμπιτσιτς στην ΑΕΚ;;; Ε, τίποτα δεν είναι ιερό για σένα, καταραμένο…» κάποιες από τις αναρτήσεις.

Η ιστοσελίδα “index.hr” τονίζει ότι οι “BBB” απειλούν μέχρι και με αποχή από το γήπεδο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξουν την οργή τους.

Από το Blogger.