Super League: Οι αριθμοί του αγώνα Πανσερραϊκός - Βόλος

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί για τη Super League μόνο μια φορά, στην αναμέτρηση του Α’ Γύρου στη Μαγνησία, όπου η ομάδα του Βόλου επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού χάρη στο γκολ του Παναγιώτη Μωραΐτη.

Το παρελθόν τους είναι πιο πλούσιο στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου έχουν βρεθεί δυο φορές αντιμέτωποι, το 2019-20 σε διπλούς αγώνες και το 2021-22 σε μονό και ο Βόλος πήρε και τις δύο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ομάδα του Βόλου τη φετινή σεζόν έχει μια νίκη μακριά από την έδρα της, αυτή κόντρα στη Λαμία με 2-1 στις 17 Δεκεμβρίου 2023, ενώ την περσινή σεζόν είχε καταφέρει να πάρει έξι νίκες στις 13 αναμετρήσεις της μακριά από το γήπεδο της και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ ηττήθηκε μόλις τρεις φορές. Αυτή τη σεζόν, ο απολογισμός της είναι 1 νίκη – 3 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Ο Πανσερραϊκός έχει εκμεταλλευθεί την έδρα του και έχει μια ήττα – από τον Ολυμπιακό – σε επτά αναμετρήσεις, ενώ μετρά τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Ο Πανσερραϊκός προέρχεται από δύο εκτός έδρας νίκες με τη Λαμία και τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου δεν δέχθηκε ούτε γκολ, αφού επικράτησε και στις δύο αναμετρήσεις με 2-0, ενώ πριν από αυτές είχε αναδειχθεί ισόπαλος 1-1 στην έδρα του με την Κηφισιά.

- ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

- ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

- ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

- ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

ΓΚΟΛ: -

Το Stoiximan Slgr Fantasy, το επίσημο παιχνίδι Fantasy του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League επέστρεψε ανανεωμένο και μοιράζει πλούσια δώρα!

Από το Blogger.