Ο Περάντες στη λίστα των «100άρηδων» πασέρ του Κολοσσού

Μπορεί να μην έφτασε σε επίδοση ανάλογη των προηγούμενων του, ωστόσο οι τρεις ασίστ που μοίρασε ο Λόντον Περάντες αρκούσαν για να τον βάλουν σε μία ξεχωριστή λίστα παικτών του Κολοσσού H Hotels Collection, εκείνων που έφτασαν στις 100. Ο Αμερικανός έφτασε τις 102, ξεπέρασε τον Σπύρο Παντελιάδη που είχε 100 στη διετία 2008-10 και «έπιασε» στη 16η θέση της λίστας τον Ντόμινικ Ουότερς που φόρεσε τα θαλασσί στη σεζόν 2014-15.

Ακόμη σε ατομικό επίπεδο…

*Ο Λούκα Μπραΐκοβιτς σημείωσε την τρίτη επίδοση του με 30+ στο ranking. Είχε 33 όπως και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα ενώ το ρεκόρ του παραμένει το 36 της 2ης αγωνιστικής στο Λαύριο.

Ο Αυστριακός είχε 9/11 δίποντα και με αυτά έγινε ο 18ος στην ιστορία του Κολοσσού H Hotels που έφτασε τα 100+ εύστοχα σουτ δύο πόντων στη Stoiximan Basket League. Παράλληλα με τα τέσσερα επιθετικά ριμπάουντ που είχε, μπήκε στην 30άδα της σχετικής λίστας των Ρόδιων. Έφτασε τα 45 και ξεπέρασε τον Τομ Λίντεν που είχε 41 στη διετία 2014-16.

Ο Μπραΐκοβιτς τελείωσε το παιχνίδι με 22 πόντους και 12 ριμπάουντ, φτάνοντας τα τέσσερα double-double και μένοντας μόνος στην 2η θέση της σχετικής λίστας πίσω από τον Σακούρ Τζούστον και τον Τσαντ Μπράουν που έχουν από πέντε. Ο σέντερ του Κολοσσού H Hotels έχει περισσότερες επιδόσεις «20+ πόντων και 10+ ριμπάουντ» από κάθε άλλον, φτάνοντας τις τρεις ενώ δύο έχει ο Τζούστον.

*Ο Άντριου Γκάουντλοκ σημείωσε τρεις κορυφαίες, ατομικές επιδόσεις «γράφοντας» 26 πόντους, 4 εύστοχα τρίποντα και 27 ranking. Με την επίδοση του στο σκοράρισμα μάλιστα ισοφάρισε το ρεκόρ των αγώνων των δύο ομάδων στη Ρόδο, όπως και ο Τζάστιν Τίλμαν από την πλευρά της ΑΕΚ Betsson. Οι δύο Αμερικανοί ισοφάρισαν την επίδοση του Τρέβορ Ρέλεφορντ από το ματς της περιόδου 2015-16.

Με τους 26 πόντους του, ο Γκάουντλοκ έφτασε στη 2η θέση της λίστας με τις περισσότερες επιδόσεις 20+ πόντων της σεζόν, τον Άντονι Κάουαν έχοντας από έξι. Το ίδιο έκανε μέσα από το χθεσινό παιχνίδι και ο Τζάστιν Τίλμαν.

Στην ίδια λίστα, ο Λούκα Μπραΐκοβιτς έφτασε τις τέσσερις 20+ επιδόσεις πόντων και ο Κολοσσός H Hotels Collection ανέβηκε στην 3η θέση της ομαδικής λίστας με 12 αφού ξεπέρασε το Μαρούσι που έχει 11. Ήταν η δεύτερη φορά στη σεζόν που ένα δίδυμο παικτών της ομάδας της Ρόδου έφτασε σε 20+ πόντους, μετά από εκείνο με τον Προμηθέα για τη 10η αγωνιστική με τους Μπραΐκοβιτς και Περάντες.

*Ο Τάιλερ Πόλεϊ έκανε την καλύτερη, βάσει του ranking, εμφάνιση του στη φετινή Stoiximan Basket League. Είχε 21 και ξεπέρασε το 19 του εντός έδρας παιχνιδιού με τον Προμηθέα. Έφτασε έτσι για τρίτη φορά σε επίδοση 20+ στο ελληνικό Πρωτάθλημα αφού στην περσινή σεζόν, ως παίκτης του ΠΑΟΚ mateco, είχε 23 στο εκτός έδρας ματς της κανονικής περιόδου με τον Ολυμπιακό και 22 στο εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε 3/6 τρίποντα και έτσι έφτασε και ξεπέρασε τα 50 εύστοχα στην κατηγορία. Σε 48 αγώνες μετράει πλέον 52/153 (33,98%).

 

Από το Blogger.